Şimdi Ara

Kaliteli cs 1.6 serverı arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar server bulmakta zorluk çekiyorum.
    -serverda hile sorunu olmıycak
    -küfür vs. saygısızlık olmıycak
    -çoğunlukla pro mapler oynanıcak

böyle bi server arıyorum tavsiyeniz nelerdir?

bıktım cs de yaşadığım sorunlardan ya :s

• Tam bizim server gibi bir server istiyorsun sen arkadaşım . ThRoNe cLan server . GeneLLikLe yetkili kişi , admin buLunur . Sxe 4.8 buLunmaktadır . HiLe sorunu haLiyLe yoktur , küfür ve saygısızLığa izin vermemekteyiz . 212.175.19.151:27015 . SürekLi pro böLümLer açmaktayız . Arada sırada fy_iceworld16 , fy_pool_day , ve diğer awp böLümLerini de açmaktayız . Ama geneLde de_dust2 , de_inferno ve cs_assault'u tercih ediyoruz .

İrtibat için nik : ThRoNe # [R]0ncaTT0*

212.175.19.151:27015
  • bizim server var surf_ski2 dust2 de_inferno fy_pool_day surf_green fy_iceworld16 surekli adminleri görmen mümkün.kufur,hileye yer yok adminler canını sıkabilir ama hoş server

62.68.211.77
  • pro maplerden bahsettim adam surf maplerden bahsediyor anlayamadım gitti :s
  • CPL maplerinin oynandıgı server:

212.175.43.133

de_dust2
    de_nuke
    de_inferno
    de_cbble
    de_train

ve + olarak
    de_westwood
    de_dust2_2x2_hama
    de_dust2_2006

çoğunlukla cpl mapleri oynanmaktadır. ayrıca iletişime geçmek istersen umut.exe@hotmail.com

her türlü sorun vb. açığım arkadaşaım
  • Tam Bizim Server Arkdaşım . Adminler Online.Hile olamaz Sxe 4.8 var.Ve bizim Server da surf map leri Açmam :)

78.40.227.154 cs4.platinhost.com ;)

Backleriz (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoomsDay! -- 22 Nisan 2008; 18:32:18 >
  • aga sizin server boş admin nasıl online oluyor..

ayrıca Türkçe'yi katlettiğinden dolayı seni kınıyorum..

Backleriz diye bir şey yok. Amerikan emperyalizminin ülkemizdeki şimdiki etisi sadece dilde olsa da bu ileri boyutlara varabilir.Türkçe'ye sahip çıkamayan, diline sahip çıkamayan milletine sahip çıkamaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs 1.6 map sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer gelmek istersen 212.175.17.107 20+2 fun Dm 212.175.118.11 30+2 pro 212.175.19.238 30+2 pro2
    Her zaman admin desteği vardır ve saygısızlık en son plandadır gelmek isteyen arkadaşları bekleriz şimdiden saygılar NoN-StEaM!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßy_Sado -- 29 Nisan 2008; 5:30:54 >
  • Valla kardeşim umarım kaliteli bi server bulursun.Ben aradım bulamadım.Tam buldum dediğim server 1-2 gün içinde diğer serverlar'a dönüyor :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.