Şimdi Ara

KALİTELİ GERÇEKTEN KORUTAN BİR FİLM!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    elm sokağı kabusu
  • ölülerin gününü izlemediysen sakın izleme kalp krizi geçirebilirsin ama orta seviyede bişey istersen sana şeytan filmini tavsiye edebilirim tabi buna çocuk oyunu 1,2,3 ve chucky'nin gelini filminide önerebilirim edebilirim...
  • selam. korku derken korkudan ne anladığın da önemli bence, belki de farklı içrikli filmler izlemiyosundur, aynı yapım anlayışınasahip filmler sana ikinci kez korku yaşatmayabilir, benim de tavsiyem daha eski filmler bulman, zombie olabilir mesela, yada 13 diye bi film vardı o da ilgini çeker sanırım.
  • evet cogu aynı içerikli oluyo eski filmleir deniycem ..
  • Bu tavsiyeler benim de cok isime yarıycak..
  • hiç bir korku filmi halka daki kucuk kızın tv den cıkma sahnesi kadar korkutmamıştır beni...tam film bittiyorsun tamam dır iş tatlıya bağlandı diyorsun yonetmen ve senaristin ince zekası devreye giriyor ve unutulmaycak bir sahne ortaya koyuyorlar hele evde gecenin bir yarısı tek başınaysanız cok etkili sahne ..bence kult oldu o da sinema dunyasında yerini aldı nasıl star wars ın kılıc sahnesi yıllardın unutulmuyor o da aynı
  • quote:

Orjinalden alıntı: emremuslu

ölülerin gününü izlemediysen sakın izleme kalp krizi geçirebilirsin ama orta seviyede bişey istersen sana şeytan filmini tavsiye edebilirim tabi buna çocuk oyunu 1,2,3 ve chucky'nin gelini filminide önerebilirim edebilirim...

evet ölülerin günüde güzel
  • bende çokseverim korku filmerini v tüm önmeli omnalrı izlemiş biri olrak
    çok kalitesiz bir yapım olan

dagon'u öneriyorum tansiyonum düşmüştü
  • yukarıda yazan filmlerin çoğu saçma şeytan hayalet gemi gibi filmleri yazanlar bence başka film izlememiş korkmak istiosan 13.cuma serilerini izle ama gece max 2 kişi :))
  • bencede tavsiye eden arkadaslara saygı duyuyorum ama hayalet gemi , seytan , halka out .. 13.cumayı izledim sağol:)
  • Psycho (1960)
    Diaboliques, Les (1955)
  • ŞEYTAN 1

DİĞERLERİ(THE OTHERS)
    KARANLIK SULAR
    BLAIR CADISI
    CEVAPSIZ ÇAĞRI
  • The Texas Chainsaw Massacre (2003)... izlemediysen bi bak.....gerçek olaydır....uydurma olay değil....
  • yok yaaa yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: jesus21

ŞEYTAN 1

DİĞERLERİ(THE OTHERS)
    KARANLIK SULAR
    BLAIR CADISI
    CEVAPSIZ ÇAĞRI

izlemek lazım..
  • what lies beneath

blair whitch project

shining

psycho

others

thesis
  • quote:

Orjinalden alıntı: koko_

Valla tırsmak istiyorsanız en iyisi The Exorcist! 1Hafta uyuyamıyorsunuz

abi filmin adını duyunca tüylerim diken diken oluyor. İşin içine din girince kafam karışıyor
  • ölümden de öte şeyler var .. oda korkmak... korkmak istiyorsan "sırlar dünyası .."kapı cehnnemi"vsvs .. bu tür dizileri izleyeceksin..korkmazsan..gitarımın 6.perdesine bidaha bare basmam..
  • "Şeytanın Atlısı"

Bu filmi şiddetle (döverek) tavsiye ederim. Biraz eski bir film ama bırak tırsmayı, ben tuvalete bile gidememiştim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.