Sizinle bu konu hakkında görüşebilir miyiz? PM atarsanız telefon numaramı göndereyim size. |
Kaliteli Güvenilir Hırsız Alarm Sistemi Tavsiyeleri (8. sayfa)
-
-
Merhaba, foruma çok sık girmediğimiz için gözden kaçmış kusura bakmayın. İletişim bilgilerimiz profilimizde ve imzada mevcut, istediğiniz her zaman bize ulaşabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yılbaşına kadar tüm alarm sistemlerinde 50 dolar değerinde alarm izleme hizmeti donanımhaber kullancılarına hediye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar, Yale IA-320 Sync alarm sistemimde çözemediğim şöyle bir sorun yaşamaktayım. Uzun bir elektrik kesintisi yaşadıktan sonra cihaz tekrar bağlantı kurmuyor. Bunula ilgili herhangi bir fikri, çözümü olan kullanan yada bilen bir arkadaş var mıdır acaba?
-
Teşekkürler @Makrotek
Yaklaşık 3 yıl kullanım sonrası gelen güncelleme
Makrotek firmasına yaptırmış olduğumuz Hikvision marka hırsız alarmı sistemi bu süreç içerisinde gayet iyi çalıştı çok memnun kaldık. Geçen hafta kapıdaki kontak arıza verdi ve çevrimdışı oldu, firmadan Yunus bey ile görüştüm hemen ilgilendi. Servis için ustamız geldi ve kontağın arıza yaptığını tespit etti, garantisi bittiği için 30 dolar karşılığı yenisini takacaklarını söyledi (+20 dolar da servis ücreti vardı) bende kabul ettim. İşlem bittikten sonra Yunus beyi aradığımda yeni kontak için her hangi bir ücret istemedi bizden olsun dedi, sadece servis ücretini gönderdim :)
-
Merhaba, alarmınız wifi ile bağlı ise kablolu eternet ile bağlamayı deneyin belki düzelebilir. Benzer bir sorunu bende hikvision ile yaşıyordum güncelleme gelince düzelmişti ama güncelleme gelene kadar kablolu bağlayarak çözmüştük servisi öyle demişti.
-
umarım uzun süre memnuniyetle kullanırız, aidatsız alarm sistemine geçtik makrotek ile.
-
Teşekkür eder iyi günler dileriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X