Kaliteli Güvenlik Kamera Sistemi Tavsiyesi Lazım (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar benim ihtiyacım olan kamera nasıl bulabilirim ve fiyatları nasıldır?
minimum 2mp 1080P FHD, hareketli ve zoomnu (sanırım varifocal diye geçiyor) aynı zamanda da çift yönlü ses iletimi olsun, minimum çift ARRAY led veya daha fazlası dış ortam kamerası arıyorum. Biraz bilgim olsada uzman değilim o yüzden bilginize ve yardımınıza ihtiyacım var. -
panasonic tavsiye ederim -
Merhaba, kanal tablosu yazan yerden 1. sırada bulunanı seçmelisiniz. 8 kanal 720P olan seçili. -
Bir teşekkürde ben etmek istiyorum. Volkan Bey çok teşekkür ederim. Sayanizde kaliteli cihazlar aldık ve kurdunuz. Ben memnunkaldım ve tavsiye ederim. İşi ehline teslim etmenin verdiği huzur başka. -
Dediğinizi de daha önce denedim, olmadı, o tablo hep sabit, ya 8x720P yada 8x1080N seçilebiliyor,bendeki kameralar 7x720P + 1x1080N, ayarları değiştiremiyorum, 1 ini 1080, 7 sini 720p seçebilsem sorun çözülecek gibi duruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
8x1080N yaptığınızda düzelmiyor mu?quote:
Orijinalden alıntı: redbulman
Dediğinizi de daha önce denedim, olmadı, o tablo hep sabit, ya 8x720P yada 8x1080N seçilebiliyor,bendeki kameralar 7x720P + 1x1080N, ayarları değiştiremiyorum, 1 ini 1080, 7 sini 720p seçebilsem sorun çözülecek gibi duruyor -
1 veya ikinci sıra farketmiyor, her seçimde 7 kamera aktif oluyor, 8.cam off, yalnız 1.seçimde 7cam off, 2 seçimde 8.cam off, illaki biri çalışmıyor, yerlerini değiştirdim sonuç yine aynı, hertürlü varyasyonu denedim, tek seçenek programlama kaldı, eğerki 1 ini 1080, 7 sini 720p seceneği ekleyebilirsem sorunun çözülebileceğini düşünüyorum, ama henüz nasıl yapıldığını bilmiyorum, bilen varsa tarif edebilirse proğramlayabilirim.yada araştırıp kendim bulacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
bende 8 kamera ıcın fıyat ıstıyorum bunlar
2 dıs ortam 20 şer metre kare alan cekecek
2 si ofis toplam 30 m2 ofis pc ekranlarnı cekecek
4 u de depo ıcı 20 şer m2
1080p net izleyeceğim 10 gunluk kayıt yapsa yeter 1 tb yeter ı fiyat alabılrı mıyım
dahua yı bılıyorum piyasada
ip kameralar aldım kararsısızım ileride sorun cıkar dıye
-
Mesut Bey Merhaba;
05326267712 buradan iletişime geçer misiniz lütfen
-
Mesut bey merhaba;
-
Murat bey Merhaba;
-
Tarlada kullanılmak için 4 adet kamera seti arıyorum. Gece çekimi güzel olsun.
-
Atakan bey iletişim bilgimizden bizlere ulaşırsanız size yardımcı olacağız. iyi günler dileriz
Alkatek Güvenlik Sistemleri
Volkan KARTAL
0216 392 23 23
0532 626 77 12
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALKATEK -- 28 Şubat 2021; 15:32:19 > -
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X