Şimdi Ara

Kaliteli hosting firması tavsiyeniz.Acil!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    kurumsal paketlerimizden bir tanesini tercih edebilirsiniz.

http://www.hostexper.com/linuxhosting.php

Sitenizi ve mail adreslerinizi ücretsiz taşıyoruz.

* DH üyelerinden portföyümüze çok sayıda müşteri eklenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi studioworks -- 25 Şubat 2012; 17:28:15 >
  • yerli hosting siteleri arasında en iyi hizmet verenlerden birisi kaplanhost tavsiye ederim
  • ARKADAŞLAR SİZE ÖNERECEĞİM HOSTİNG FİRMASI ELMASHOSTİNG.COM 'DUR PANELLERİ HEM ÇOK KALİTELİ HEMDE ÇOK HIZLI FİYATLARI ÇOK UCUZ MUTLAKA ZİYARET EDİN.
  • Hostexper adlı firmayi kesinlikle tavsiye etmiyorum.http://www.hostexper.com. Ucuz fiyata aldanip kurumsal olmayan firmalar ile anlasmayin. bende daha iyi bir firma ariyorum.

sFTp ile sistemlerine bağlantı yapmamı sunucularına saldırı olarak algılayıp tüm hesabımı kapatmış. Sunucularındaki sorunu bana yani müsterisine iftira atarak kapatmaya çalışması hiç hoş karşılanır bir olay değil.
    Saldırı olduğunu idda ettiği saatte ısrarla sadece dosya yüklediğimi, bunuda bir FTP programı kullanarak yaptığımı söylememe rağmen nerdeyse tüm sabah kurumsal bir yerin web sayfasıni kapalı tuttular.

Bu da yetmiyormuş gibi beni dava etmekle tehdit ettiler.

Neyseki en sonunda kendilerininde kabul ettiği gibi sFTP bağlantı isteğini sistemleri saldırı gibi algılıyormuş. Halen bir özür borçlu olmalarına rağmen bana sFTP yerine FTP ile bağlanmamı ve sorunun bir şekilde çözüleceğini söylüyorlar.

Kendilerini şiddetle kınıyorum ve hesabımın süresi dolar dolmaz tüm üyeliğimi başka bir firmaya taşıyacağımı belirtmek istiyorum.

Bu şikayeti okuyacak birilerininde bu firma ile çalışmadan önce benim yaşadıklarımı da göz önüne almasını isterim.

• Belirttiğiniz problem kısa bir sürede çözümlenmiş ve size bilgi verilmiştir.
    Hesabınızın bulunduğu sunucumuzda çalışan CSF firewall yazılımı tarafından yapmış olduğunuz bağlantıların
    atak olarak algılanması neticesinde log kayıtları incelenmiş ve tedbir amaçlı olarak hesabınız
    geçici süre ile dondurulmuştu. İncelemeler tamamlandığında hesabınız tekrar aktive edilerek
    tarafınıza bilgi verilmiştir.
    Böyle bir durum karşısında gerkeli tüm açıklamarın yapılmasına ve defalarca canlı destek, mail ve ticket
    üzerinden tarafınıza bilgilendirme yapılmasına rağmen bu şekilde forum mesajları ile negatif görüşler
    belirtmeniz üzücüdür.
    Hesaplarınızı istediğiniz zaman taşıyabileceğinizi ve işinizi kolaylaştırmak için size yardımcı olabileceğimizi
    bildirir, yaşanan durum için özür dileriz.

Teşekkürler

HostExper.Com
    domain, Hosting, Reseller, VPS-VDS

• Datcom Hosting i tavsiye ederim. Asd Tasarım'ın grup şirketidir. Referanslarının tamamını kendi sunucularında barındırıyorlar. 6 yıldır AsdHosting'den hizmet alıyorum. Telefon, Msn, Mail her türlü kısa sürede çözüm sağlıyorlar.
  • Hosting sorgulama kaliteli hosting hizmeti veren firmalardan biridir.
  • Kaliteli birçok hosting firmasının bulunduğun makaleme göz atmanızı tavsiye ediyorum.

http://www.incele.co/en-iyi-yabanci-hosting-firmalari-tavsiye/
  • TAM DA İSTEDİĞİN GİBİ HİZMET KALİTESİ YÜKSEK BİR FİRMA . TÜM PAKETLERİNE BAKMAK İÇİN TIKLA
    AŞAĞIDA SADECE PAKETİN BİRİSİNİ YAZDIM.
    5 TL /aylık
    Yıllık 50 TL
    Yıllık alımlarda alan adı hediyelidir!
    1 Web Sitesi Barındırabilme
    1 GB Disk Alanı
    10 GB Aylık Trafik
    Limitsiz E-Posta ve Veritabanı
    Limitsiz Sub Domain Oluşturma
    PHP, MySQL, HTML desteği
    Türkiye Lokasyon
    Türkçe cPanel
    %99.9 Uptime
    7 Gün İade Garantisi
    Ücretsiz Taşıma Hizmeti
  • Merhaba,

Yer sağlayıcı ve faliyet belgemizle %99.9 uptime garantisi ve 7x24 destek sunuyoruz. Ayrıca kredi kartına taksit seçeneğimiz ile. Detaylı bilgi için lütfenwww.portakalweb.com 'u ziyaret ediniz.
  • name.com ingilizce biliyorsan

yoksa ihs derim.

ikisi de güvenilir, denendi tecrübe edildi. güvenebilrisin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.