Şimdi Ara

Kaliteli Link ve Kaliteli İşçilik İsteyenler Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Kaliteli Link ve Kaliteli İşçilik İsteyenler Buraya

Arkadaşlar Merhaba,
    -Siteniz için bulunmayacak fırsat, manuel bir biçimde [B]kaliteli[/B],etkin bir link çalışması için sizlere paketler hazırladım.Siteniz uçacak,Google da zirveye oynayacaksınız gibi beylik laflara gerek yok.
    -Tanıtım yazısı çıkılan siteler aktif,hitli,pr değeri olan,indeks sayısı yüksek sitelerdir.
    -Paylaşım yapılan tüm sosyal hesaplar aktiftir.
    -Paylaşım yapılan tüm paravan bloglar aktiftir.
    -Link güçlendirme işlemini,zamana yayarak,spama düşme riski olmadan yaparız.
    -Raporlama Standart Paket için 2 gün, Gold Paket için 4 gün, Premium Paket için 6 gündür.
    -Sosyal imleme için resimde yazan siteler (Facebook,G+,Twitter,Slashdot vb.) örnektir.Kelime'nin durumuna göre uygun yerlere dofollow Socialbookmarking ve nofollow Socialbookmarking sitelerde paylaşım yapılır.
    -Ahrefs raporlarından faydalanarak rakiplerinizin durumuna göre haraket edilir.
    -Amacımız temiz iş yapmak, çöp site , çöp link satmak değildir.
    --------------------------------------------------------------------------
    [B][COLOR="Red"]İletişim ve Ödeme[/COLOR]
    Telefon:0539 579 76 12
    email:erenhan1@gmail.com
    Ödeme Şekli:Garanti,Akbank[/B]
    --------------------------------------------------------------------------
    Haber sitelerinden Tanıtım yazısı için açtığım konu için:http://wmaraci.com/forum/tanitim-yazisi/45-adet-muhtesem-haber-sitesi-google-news-kaydi-dmoz-google-page-ranking-alexa-153282.html
    Not:Haber sitesi çalışması ile yukarıdaki paketler birbirinden çok ayrı çalışmalardır.

[I]Farklı kapsamlardaki detaylı çalışmalar için lütfen iletişime geçiniz.[/I]

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.