Arkadaşlar Merhaba, -Siteniz için bulunmayacak fırsat, manuel bir biçimde [B]kaliteli[/B],etkin bir link çalışması için sizlere paketler hazırladım.Siteniz uçacak,Google da zirveye oynayacaksınız gibi beylik laflara gerek yok. -Tanıtım yazısı çıkılan siteler aktif,hitli,pr değeri olan,indeks sayısı yüksek sitelerdir. -Paylaşım yapılan tüm sosyal hesaplar aktiftir. -Paylaşım yapılan tüm paravan bloglar aktiftir. -Link güçlendirme işlemini,zamana yayarak,spama düşme riski olmadan yaparız. -Raporlama Standart Paket için 2 gün, Gold Paket için 4 gün, Premium Paket için 6 gündür. -Sosyal imleme için resimde yazan siteler (Facebook,G+,Twitter,Slashdot vb.) örnektir.Kelime'nin durumuna göre uygun yerlere dofollow Socialbookmarking ve nofollow Socialbookmarking sitelerde paylaşım yapılır. -Ahrefs raporlarından faydalanarak rakiplerinizin durumuna göre haraket edilir. -Amacımız temiz iş yapmak, çöp site , çöp link satmak değildir. -------------------------------------------------------------------------- [B][COLOR="Red"]İletişim ve Ödeme[/COLOR] Skype:erenhan3 Telefon:0539 579 76 12 email:erenhan1@gmail.com Ödeme Şekli:Garanti,Akbank[/B] -------------------------------------------------------------------------- Haber sitelerinden Tanıtım yazısı için açtığım konu için:http://wmaraci.com/forum/tanitim-yazisi/45-adet-muhtesem-haber-sitesi-google-news-kaydi-dmoz-google-page-ranking-alexa-153282.html Not:Haber sitesi çalışması ile yukarıdaki paketler birbirinden çok ayrı çalışmalardır.
[I]Farklı kapsamlardaki detaylı çalışmalar için lütfen iletişime geçiniz.[/I]
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme