Bildirim
Kaliteli MMOFPS
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sana en baba fps söyleyeyim S.K.I.L.L kesinlikle pay2win değildir bi aralar oynadım şuan durum ne bilmiyorum ama karakterler bi tek exp artışı sağlıyor.aklıma geldi benimde indirsem mi şimdi -
Evet skill gerçekten güzel oyundur Call of duty i andırır biraz. Ama ben şu sıralar War Inc Battle Zone oynuyorum çok da memnunum. Hem FPS hem TPS oynayabiliyorsun ve gerçekten saran bir oyun fırsatın varsa denemeni öneririm. -
Teşekkürler ben bir aralar Skill oynuyordum Famasla falan hile dedirtiyordum ( hile yoktu ) ama sonra ne oldu bıraktım geri dönmeyi düşünüyorum fakat şu anda Blacklight Retribution oynuyorum hayırlısı baktım artık pay2winler bana fark atar dönerim terkar Skill'e. Teşekkürler. -
Ghost Recon Phantoms incelemeni öneririm ücretsiz olarak oynanabilecek MMOFPS ler arasında [size=3]bana göre en kalitelisi. -
Hemen öneriyorum Warface steamden veya sitesinden indir güncelleştir ve oyna süper oyun öneririm en önemli özelliğide türkçe ve free olması :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savolla -- 4 Eylül 2014; 7:53:59 > -
İlgileriniz için teşekkürler . Blacklight'da sarmadı. Skill de coşmaya devam -
blacklight retribution.Mmorpg tavsiye ise bir aralar archage EU serverını açacaktı ona da bi bak derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
special force güzel oyun ama nedense sildim oyunu sürekli hs atma üzerine kurulu bazen tak çıkar çıkmaz hs atıyorlar.En güzeli titanfall.Warface'de oynadım yerde kayma , yere yatma falan olmamış oyun yürürken akıcı değil kayarken uçuyorsun. -
battlefield 3-4 mp
call of duty mw2 mp
mw3 beğenmiyorum çok teknoloji girmiş işin içine ben eski kafalıyım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X