Şimdi Ara

Kaliteli Müzik Dinlemek için ÖNERİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şuan g500 kullanıyorum ve eski logitech z2300 ümü arar oldum abimin kullandıgı philips 5+1 bile bunlardan iyi ses veriyor. arkadaslar ses alayısınıza hayranım nasıl güzel diyebiliyorsunuz g500 e sasıyorum bastan gelen hava sesinemi uyduların kulagıma verdigi zararamı yoksa ewdeki herseyin sallanıpta duymadıgım ve hissetmedigim bass ımı seviyorsunuz dogrusu sasıyorum bende bi sorun var herhalde. kötülemiyorum ama bu ürün bende böle
  • aego m tavsiyemdir. tabi fiyatları düştüyse. creative, logitech; geçin bunları kardeşim. ha bir de jamo i 300 var. mediamarkt'ta en son sorduğumda 630 liraydı.

ses kartı olarak da m-audio'lara bakmanı öneririm. http://www.panmusic.com.tr/asp/show_stock.asp?product=Revolution%207.1

Kaliteli Müzik Dinlemek için ÖNERİ?

amaç kaliteli müzikse bu bileşenleri tek geçerim.

bose companion 3 de mediamarkt'ta 750 filandı. bu ses sisteminde ses kartına da gerek yok. fiyatını ona göre değerlendir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 17 Aralık 2008; 11:39:04 >

• Hey Allahım konuyu açan kısık seste kaliteli müzik dinlemek için ses sistemi önerisi istiyor

Hala G500 Z2300 lafları geçiyor birde X-Fi Gamer ses kartı öneriliyor brkaknc eğer ilk mesajındaki gibi kaliteli her kademede

dengeli ses veren kulağı okşayan bir ses istiyorsan bunu tavsiye ederimhttp://forum.donanimhaber.com/m_28310079/mpage_1/key_//tm.htm#28342482

ses kartı da buhttp://www.panmusic.com.tr/asp/show_stock.asp?product=AudioPhile%2024/96%20PCI

eğer oyunda oynamayı düşünüyorsan Audigy 2 Zs ses kartı en idealdir

• bende bi tavsiye de bulunayım o zaman madem herşey öneriliyor. al bi x fi ses kartı birde sennheiser kulaklık. x fi kartlar streo dan 5,1 destediği veriyor. hem kısık seste yüksek kalite alırsın.hem dolby digi5tal dinliersin hem de hi fi. hem müzik de hiç duymadığın detayları duyarsın hem de filmlerde gerçekçiliği yakalarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huoyuanjia -- 17 Aralık 2008; 13:50:50 >
  • arkadaslar...konu farlı yerlere gitmeye başladı

kararımelimdeki parayı tutup bi okadar daha gecene kadar ki bu yılbasından sonra bir amfi alıp hi fi sistem kurup pc ye baglıyacam
    arastırmalarım devam ediyor bugunlerde bir enfi alıp kenarada koyabilirm para erimesin diye herkese teşekurler ilgisinden dolayı
  • en iyisini edersin

quote:

Orjinalden alıntı: brkaknc

arkadaslar...konu farlı yerlere gitmeye başladı

kararımelimdeki parayı tutup bi okadar daha gecene kadar ki bu yılbasından sonra bir amfi alıp hi fi sistem kurup pc ye baglıyacam
    arastırmalarım devam ediyor bugunlerde bir enfi alıp kenarada koyabilirm para erimesin diye herkese teşekurler ilgisinden dolayı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.