Şimdi Ara

Kaliteli Online Oyun Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şöyle boyutu çok fazla olmayan.Az kota yiyen,bayramda oynayabileceğim bir online oyun tavsiyesinde bulunurmusunuz?

• Çok kişili online RPG Oyunları » World of Warcraft

Zaten doğru yerdesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

Çok kişili online RPG Oyunları » World of Warcraft

Zaten doğru yerdesin.

WoW oynamıyorum.Açıkcası ücretsiz olması tercihim.Nereye atıcağımı bilemedim işaretledim birini.
  • fiesta online.
  • Günde 1 lira atsan kenara.Piyasada ki tüm oyunlardan kaliteli bir oyun oynayabilirsin.Ama kendi kararın.Ücretsiz oyun bilmiyorum
  • quote:

Günde 1 lira atsan kenara.Piyasada ki tüm oyunlardan kaliteli bir oyun oynayabilirsin.Ama kendi kararın.Ücretsiz oyun bilmiyorum

para mesele değil,kredi kartı vermek istemiyorum.
  • Kredi kartı vermek istemiyorsan..Kredi kartından bağımsız bir sanal kart oluşturup.Her ay 13Euro aktararak gayet güzel oynayabilirsin.Piyasada kart şeklinde 2 aylık oyun süreside satılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kredi kartı vermek istemiyorsan..Kredi kartından bağımsız bir sanal kart oluşturup.Her ay 13Euro aktararak gayet güzel oynayabilirsin.Piyasada kart şeklinde 2 aylık oyun süreside satılıyor.

Bunu gelde babama anlat...
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Mafia|

quote:

Kredi kartı vermek istemiyorsan..Kredi kartından bağımsız bir sanal kart oluşturup.Her ay 13Euro aktararak gayet güzel oynayabilirsin.Piyasada kart şeklinde 2 aylık oyun süreside satılıyor.

Babana anlatmana gerek yok. Kenara attığım 2 şer 3 er lirayla 2 yıl aion oynadım. Kredi kartı kullanmadan banka havalesi vs. ile.

F2P olarak rusty hearts ve atlantica online'a bir göz at derim. Boyutlarını pek hatırlamıyorum.

Edit: League of Legends'a da bak. Forumda bölümü var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spirytusrektus -- 4 Kasım 2011; 20:17:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omgwhoisthis

quote:

quote:

Babana anlatmana gerek yok. Kenara attığım 2 şer 3 er lirayla 2 yıl aion oynadım. Kredi kartı kullanmadan banka havalesi vs. ile.

F2P olarak rusty hearts ve atlantica online'a bir göz at derim. Boyutlarını pek hatırlamıyorum.

Edit: League of Legends'a da bak. Forumda bölümü var.

Ben daha çok WoW tarzı oyunları tercih ediyorum.

• Yeni nesil üşengeç abi.Lisede Aral'a az para yedirmedim kredi kartı yokluğundan.Ama yine de oynamıştım
  • quote:

Arkadaşlar şöyle boyutu çok fazla olmayan.Az kota yiyen,bayramda oynayabileceğim bir online oyun tavsiyesinde bulunurmusunuz?

quote:

bu yazdığın iki şey, birbiriyle tamamen alakasız şeyden bahsediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToughGui

quote:

Arkadaşlar şöyle boyutu çok fazla olmayan.Az kota yiyen,bayramda oynayabileceğim bir online oyun tavsiyesinde bulunurmusunuz?

quote:

bu yazdığın iki şey, birbiriyle tamamen alakasız şeyden bahsediyor.

evet WoW tarzı oyunların boyutları fazla ve iyi kota yer(bundan tam emın degilim)
  • tıp dilinde buna " oyuna para mı verilir lan" diyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyle Butler

quote:

Orijinalden alıntı: celades

tıp dilinde buna " oyuna para mı verilir lan" diyoruz

bunlar battlefield ı internetten indirip campaign oynadıktan sonra cod ile karşılaştıran tipler. neymiş battlefield bok gibiymiş....

campaign olarak ben de beğenmedim cod daha iyi geliyor belki ona alıştığımdandır ama bf3 ün multisi gelmiş geçmiş en iyi multiplayerlardan biri kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celades -- 4 Kasım 2011; 22:33:12 >
  • O değilde MMORPG seven adam nasıl FPS sever anlamıyorum.CoD da BF de Crysiste benim ilgimi çekmiyor.

the bomb has been planted.
  • Kaliteli, ücretsiz, az kota yiyen, az yer kaplayan, online bu özelliklerin hiç bir ortak paydası yok.
  • eğer bf3 hakkında yazdıklarımı okursanız,saçmaladığınızı anlarsınız.wow tarzı dediğim,cabal,silkrod gibi oyunlar
  • Ayrıca bf3üde mw3üde ps3üme "orijinal" alıcağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blonde

O değilde MMORPG seven adam nasıl FPS sever anlamıyorum.CoD da BF de Crysiste benim ilgimi çekmiyor.

the bomb has been planted.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:40:16 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.