Şimdi Ara

Kaliteli SERVER ARANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar adam gibi bi server arıyorum... Sürekli oynayabileceğimmiz oynamaktan zevk alacağımız bi server kalmadımı artık??? Forumda bakıyorumda öyle bi server gözükmüyo.. Türkiyede mu oynayan kalmadımı yoksa???

• www.islandmu.com
  • serverı tanıtırmısın biraz ??
  • www.aeromu.net Server Yenidir Arkadaşım buyur gel
  • Kardeşwww.infinitymuonline.com/100x buyur gel 100x server, Hayatımda gördüğüm en iyi ve balance edilmiş sağlam server. Realty mu'dan beri oynuyorum. Oyuncu sayısı 100 civarlarında Biz Türkler olarak güç sahibiyiz. Gerçekten oyunu bilen Bk-DL'lere ihtiyacımız var Cs acayip zevkli geçiyor oyunda.. Ben BigOTTOMAN oyunda herkes bilir buyur gel beklerim. Mesaj at ilgilenirsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1992

Kardeşwww.infinitymuonline.com/100x buyur gel 100x server, Hayatımda gördüğüm en iyi ve balance edilmiş sağlam server. Realty mu'dan beri oynuyorum. Oyuncu sayısı 100 civarlarında Biz Türkler olarak güç sahibiyiz. Gerçekten oyunu bilen Bk-DL'lere ihtiyacımız var Cs acayip zevkli geçiyor oyunda.. Ben BigOTTOMAN oyunda herkes bilir buyur gel beklerim. Mesaj at ilgilenirsen

Adam 5. sırada beyler Şaka maka bi adam tek başına guild sıralamasında 1. :D

• Tamam indirmeye başladım geliyorum
  • http://blazemu.info/

Yeni server bu asıl bakmaya deger guzel bi oyun Exp250 Drop50 beklerim SouLMasteR
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.