İlginiz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Konunun dışına çıkıyorum ancak nokia hakkınad bilginiz var mı? Bana çok büyük bir saçmalık yapmaya başladılar da :S
Hiç Nokia telefon kullanmadım hayatımda. Hiç sevmem de
En iyisini yapmışsınız :D Sürekli kuralların değiştiğinden bahsediyorlar. Saçmalık. 3 kez serviste parça değişti. 4. de servise verip bizi arayın dendi. Arıyorum 5. de bizi arayın diyorlar. Tam bir saçmalık.
Bu arada bir elektronik mağazasında bu gün internetten alışveriş yaparsak %25 indirim varmış :)
quote:
Orijinalden alıntı: scn1272
En iyisini yapmışsınız :D Sürekli kuralların değiştiğinden bahsediyorlar. Saçmalık. 3 kez serviste parça değişti. 4. de servise verip bizi arayın dendi. Arıyorum 5. de bizi arayın diyorlar. Tam bir saçmalık.
Bu arada bir elektronik mağazasında bu gün internetten alışveriş yaparsak %25 indirim varmış :)
sansada bas yok! kullandım biliyorum! flat seste çok başarılı tabi hakkı yenmez.. ipod için de bass delisi bir müzikçalar olduğu söylenemez.şuan kullanıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme