Şimdi Ara

Kaliteli ve Güçlü Fön Makinesi Önerin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fön makinesi alacağım fakat bir sürü çeşit var sizin deneyimlerinizle memnun kaldığınız kaliteli ve saça kolayca şekil verecek bir fön makinesi önerirmisniz. Teşekkürler

• Etap 3200 kullanıyoruz. Memnunuz. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BABYLISS 6634E öneririm.Evde kullanıyoruz.Sıkıntısız ürün.İyon teknolojiside var.Fiyat olarak emsallerine göre çok uygun.Mağazalarda bulamazsınız çıkalı baya oldu. mediamarkt.com dan alabilirsiniz.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/BABYLISS-6634E-2100-W-AC-Motor-Sa%C3%A7-Kurutma-Makinesi,103452,465828,1068995.html?langId=-14
  • ozkanoyun O kullanıcısına yanıt
    kuaför malzemeleri satan dükkanlarda bulunan ve kuaförerin kullandığı kırımız butonlu siyah renk gövdeli bir makine var. o dayanıklı ve güçlü bir ürün ve sanırım italyan işi...
  • black exodus kullanıcısına yanıt
    Saça kolayca şekil vermek için ısı olarak güçlü olmasının yanı sıra hava akımınında güçlü olması gerekiyor. Size önerim; Bulunduğunuz şehirde profesyonel kuaför malzemesi satan bir yere gidip her makineyi denemeniz ve en güçlü havayı veren makineyi almanızdır. Ben Hector 3500 turbo modelini kullanıyorum ve aldığım yerde her markayı denedim aralarından en güçlü hava üfleyen bu olduğu için aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.