Şimdi Ara

Kaliteli ve uygun org önerileri?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süredir piyano çalıyorum ve üniversiteye hazırlık döneminde de evde kafamın dağılması için uğraşmak istedim. 1 yıl sonra üniversiteye geçeceğim için piyano almak istemedim org daha mantıklı şu an.

Tuş hassasiyeti olan,ses açısından kaliteli orglar neler? Çok 1500 ltl üstü bir şey de almak istemiyorum açıkçası.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Valler Ra 110 modelini bayağı inceledim. İyi görünüyordu. Ben de üniversite hazırlığı yapmaktayım şuanda
    Gerekli bütçeyi oluşturamadım almaktan vazgeçtim. 800 tl civarıydı fiyatı. Sizin bütçeniz daha iyi. Hepsiburadada 1000-1500 arası güzel orglar var. Casio ctk serisinin tuş hassasiyeti olan versiyonu -seri numarasını hatırlayamıyorum- piano hissiyatı verecektir diye düşünüyorum. Özellikle tuş hassasiyeti ve de içi dolu tuş -piano tuşu diye geçer- almaya özen gösterin. Tabi ki bunlar klasik parçalar çalacaksanız geçerli. Zira Türk Ritimli orglar 2500'den aşağıda pek yok.

• Profes124 kullanıcısına yanıt
    Evet casio nun o modellerine baktım aklımdalar ama tuş hassasiyeti olanlar baya bir pahalı

• Kolay gelsin. Görmeden internet üzerinden beğenmek çok zor. Şu olaylar bitince yerinde inceleyerek karar vermeniz daha sağlıklı. İyi günler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.