Şimdi Ara

kaliteli ve uygun ürünler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    6 yıl giyim mağazalarında çalıştım gıyım konusunda deneyımlıyımdır.
    guzel urunler alırım ancak ofis işinde calısdıgımdan berı aşırı kılo aldım ve gıyemedıgım bır cok urunu farklı yerlerde sattım son kalanlar bunlar ck uyguna koyucam . toplu alımda fıyat da sıkıntı cıkarmam .

Not: resimleri hatalı yuklemiştim , resimlerin büyük olması sebeple parça parça yüklüyorum , ürünler hakkında sorularınızı sorabılırsınız. 6 yıl mağaza deneyımım var beden konusunda boy kılonuz hakkında bılgı vermenız yeterlı toplu alımda kolaylık saglancaktır. satış sebebım hc bırının bana olmaması .

en sevdıgım blazer çeketimi satmak zorunda kalıyorum .
    Drop 6 size 52
    cok şıkdır kılo almadan once izmir tena mağazasında geldıgı gıbı almıştım 165 tl fişi bile duruyor.

alana hayırlı olsun 50 tl ye bırakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gastauskas87 -- 25 Aralık 2017; 8:48:3 >

• kaliteli ve uygun ürünler

tşirt: boyner izmirden yeni aldım denemeden aldım olur dusundum 96 kıloyum dar gelıyor. kumaşı guzel kalıtelı orjınal TBOX markadır . yakası tam sıfır degıl hafıf acıkdır sıyah renk 10 tl

lc wakıkı gömlek spor dar kesım desenlı kumaş kalıtelı basıt degıl . large xlarge gıyıne olur

cobalt sıyah gömlek : large 41 -42 beden gecer . saten kumaşa sahıp dugun partı gıbı yerlerde kullanımı daha ıyıdır.

halı saha : 42 numara sıfırdır ozel yaptırdık takım ıcın fazla geldı 60 tl verdık tanesıne . 30 tl ye bırakıom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gastauskas87 -- 25 Aralık 2017; 8:58:30 >

gömlekler large beden dar kesım

tane 10 tl

spor kaşe kaban large medıum gıyene olur 20 tl

• arkadaşlar 7 parca urun koydum . toplamda 140 tl yapıyor .

hepsını alana 110 tl yapıcam kargo ptt ıle subeden alırsanız 6 yada 9 tl tutar .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.