Şimdi Ara

Kaliteli Yabancı Dizi Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Game of Thrones, Breaking Bad, Better Call Saul (1. sezon), Spartacus, Fargo (1. sezon), True Detective, Narcos, Dexter, Lost, Sherlock, House M.D, Hannibal izlediğim diziler. Bir taraftan hemen bitmesini istemeyeceğim ama diğer taraftan sezonları hızlı bitereceğim diziler arıyorum. Süper kahraman yahut saçma senaryolu vakit kaybı diziler olmasın.

• Bu konuda izlemediğin bir kaç öneri var;

http://forum.donanimhaber.com/m_117062695/tm.htm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vikings dizisini dün gece indirdim, izleyeceğim yani Vikings'i önermeyin. Komedi dizisi de olur. Tür farketmez. İnsanı kolaylıkla içine çekebilecek, kaliteli dizi arayışındayım. Önerilerinizi bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ned eddard stark -- 27 Mayıs 2016; 13:42:59 >
  • ned eddard stark N kullanıcısına yanıt
    Freaks And Geeks var benim baya hoşuma gitti. Özellikle 4. Bölüm ve sonrasında baya baya kahkaha attırdı ne yalan söyleyeyim.

Bilim kurgu seviyorsan Battlestar Galactica. Bide Orhan Black.

Vikings' ten daha iyi olan The Last Kingdom'a da bak.

Bide istihbarat, gizem ve dram arıyorsun The Amerikans baya sağlam gibi.

• Komedi için bunlara bakabilirsin.

Silicon Valley
    The Bing Bang Theory
    Two and a Half Man
  • Friends
    Scrubs
    The Office
    Parks and Recreation
    Silicon Valley
    Blue Mountain State
    The Bing Bang Theory
    How I Met Your Mother
    Community
    Shameless
    Californication
  • Pek bilim kurguya ilgim olduğu söylenemez. Piyasadaki en bilinen bilim kurgu filmleri hariç pek bilim kurgu filmi izlemedim.

The Americans güzel bir dizi gibi. The Last Kingdom'un Vikings'ten farkı ne? İlk bölümünü izledim de güzel bir diziye benziyor Vikings.

Komedi dizileri bol bol önerilmiş. Komedi türünde -film, dizi farketmez- bilgim sıfıra yakın. İzlediğim Cem Yılmaz programları ve The Hangover serisi. -komik değil bence Hangover- Bu türe güzel bir başlangıç yapmak istiyorum. HIMYM olabilir, Friends olabilir
    veya başkası. Hangi dizi ile başlayayım?

Komedi haricinde de önerilerinizi bekliyorum. Vikings dizisini indirmiştim. Onu da izlemek istiyorum. Yanına bir komedi dizisi ve çok sağlam bir dizi arıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ned eddard stark

Pek bilim kurguya ilgim olduğu söylenemez. Piyasadaki en bilinen bilim kurgu filmleri hariç pek bilim kurgu filmi izlemedim.

The Americans güzel bir dizi gibi. The Last Kingdom'un Vikings'ten farkı ne? İlk bölümünü izledim de güzel bir diziye benziyor Vikings.

Komedi dizileri bol bol önerilmiş. Komedi türünde -film, dizi farketmez- bilgim sıfıra yakın. İzlediğim Cem Yılmaz programları ve The Hangover serisi. -komik değil bence Hangover- Bu türe güzel bir başlangıç yapmak istiyorum. HIMYM olabilir, Friends olabilir
    veya başkası. Hangi dizi ile başlayayım?

Komedi haricinde de önerilerinizi bekliyorum. Vikings dizisini indirmiştim. Onu da izlemek istiyorum. Yanına bir komedi dizisi ve çok sağlam bir dizi arıyorum.

Hocam bende bilimkurgu hiç sevmem. Ama Battlestar Galactica bir bilimkurgudan çok daha fazlası. Siyaset, politika, dram, din her şey var. Baya sürprizli ve alt metni, kurgusu aşırı sağlam.

Orphan Black' ta ilk sezon efsane. İki ve üçüncü sezonda ilki kadar olmasa da iyi. Sağlam dizi yani. Aradığın aksiyonlu, gizemli bir şeylerde izle.

Vikings' te ise aksiyon sahneleri az ve pek iyi değil sadece 3. Sezonun sonunda büyük savaş var bide hikaye pek sarmıyor. The Last Kingdom'da hem hikaye sarıyor hem de aksiyona doyuyorsun. Kalite farkının nedeni birisini BBC gibi yüksek bütçesi olan kanal yapıyor, diğerini bir belgesel kanalı yapıyor.

The Americans sadece iki bölüm izledim. Özellikle aradığın aksiyondan ziyade casusluk ve dramsa kesinlikle tatmin eder seni. Aksiyon sahneleri de var ama az yinede oldukça kaliteli sahneler.

Tavsiyem yabancı komedi izleme. Özellikle sitcomların hiçbiri komik değil. Uzak dur kısaca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1920 lerin amerikası ve içki kaçakçılığı temalı,bölüm başı 1 er saat toplam 56 bölümlük boardwalk empire ı 2 hafta da bitirdim.öyle bir sardı ki bölümler bittikçe öteki bölüme sardırdılar meretler.ona göre bir denersin izlemediysen.
    bilim kurgu olarakta izlemediysen person of interest kesinlikle önerilir.
  • Zaten Battlestar Galactica hakkında kötü bir yorum bulamadım. Listeme aldım, izleyeceğim.
    Vikings'i izleyip sonra diğerini izlerim. Çoktan indirdim bile ilk sezonu. 11 GB çöpe gitsin istemiyorum.

Diğer dizilere de bakarım.

Yerli Leyla ile Mecnun ve Behzat Ç. -zaten komedi değil- hariç iyi bir yapım yok ki. Yabancı komedi izlemeyip ne izleyeceğim?

Boardwalk Empire dizisi ilgimi çeken dizilerdendi. Person of Interest'in birkaç bölümünü izledim de sevemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ned eddard stark -- 27 Mayıs 2016; 20:38:25 >
  • quote:

Zaten Battlestar Galactica hakkında kötü bir yorum bulamadım. Listeme aldım, izleyeceğim.
    Vikings'i izleyip sonra diğerini izlerim. Çoktan indirdim bile ilk sezonu. 11 GB çöpe gitsin istemiyorum.

Diğer dizilere de bakarım.

Yerli Leyla ile Mecnun ve Behzat Ç. -zaten komedi değil- hariç iyi bir yapım yok ki. Yabancı komedi izlemeyip ne izleyeceğim?

Boardwalk Empire dizisi ilgimi çeken dizilerdendi. Person of Interest'in birkaç bölümünü izledim de sevemedim.

person of interest in ilk 2 sezonu durgundur, 3 ten sonra baya bir açılıyor,olaylar olaylar. herneyse izleyecek olan sensin,bizde öneri var ısrar yok.hadi kolay gelsin.

• ned eddard stark N kullanıcısına yanıt
    Leyla İle Mecnun'u baştan izlemek yabancı sit-com' ları izlemekten yüzlerce kat zevklidir inan bana.

Vikings' ide muhakkak izle. İzleme demedim onun için. Hatta Vikings'i komple bitir ondan sonra TLK'u izle. Çünkü o bir nevi Vikings' in devamı. Ragnar'ın oğlu Ubba, Athelstan'ın oğlu Alfred gibi karakter devamlılığını oturtursun kafanda daha rahat.

Bu arada yukardaki arkadaşın önerdiği Boardwalk Empire' de muazzam dizidir. Ben yarısında bıraktım aşırı iğrenç karakterler yüzünden ama bir süre sonra tekrar başlayabilirim.

Benden öneri bu kadar.

• Şuan The Wire 4x3 izliyorum tavsiye ederim. Amerika rüyası balonu resmen dizide patlıyor. Amerikanın tıpkı bizdeki gibi her pisliği barındırdığını görebiliyoruz.
  • Yabancı sitcomları amma yerin dibine sokmuşlar, bu konuda.

Friends'i mutlaka izle, beğenmemen imkansız. Onun dışında The It Crowd, Black Books, Two and a Half Men, The Big Bang Theory ve How I Met Your Mother beğenme ihtimalinin yüksek olduğu diziler. Daha yazabileceğim komedi dizileri var ama onlar herkese hitap etmeyebilir.
  • direkt battlestar galactica ak gitsin. miniseries+ilk 2 sezon izle. sonra izleme sırasına bak netten.

miniseries önemli ama. direkt 1.sezondan sakın başlama zaten 1x1'de uyarı da veriyor 'previously on bsg' diye
  • Prison break gibi bir efsaneyi izlememişsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Friends ve Vikings var elimde. Yarın başlayacağım izlemeye.

Fargo (2. Sezon), Prison Break, Rome, The Sopranos, Boardwalk Empire torrent indirme listemde. Belki Two and A Half Men listeye eklenir. House of Cards listeye ekleyecektim ama bulamadım.

Listeye ekle veya listeden çıkar dediğiniz bir dizi var mı?
  • Two and a Half Men vasat dizi bence. Onun yerine HIMYM veya TBBT izle. House of Cards da kar.cr'de var.

• Friends'i bitirdikten sonra HIMYM izleyecektim zaten. TBBT'nin birkaç bölümünü izlemiştim, itici gelmişti. House of Cards'ın altyazı uyumlu versiyonunun linkini özelden alabilir miyim? Bir de imzandaki dizi Sons of Anarchy nasıl bir dizidir?
  • quote:

Friends'i bitirdikten sonra HIMYM izleyecektim zaten. TBBT'nin birkaç bölümünü izlemiştim, itici gelmişti. House of Cards'ın altyazı uyumlu versiyonunun linkini özelden alabilir miyim? Bir de imzandaki dizi Sons of Anarchy nasıl bir dizidir?

Two and a Half Men vasat masat bir dizi değil kardeş, bana güven, Boardwalk Empire'ın ben ilk sezonunu yıllar önce izledim öyle kaldım, nedense daha başlamadım ikinci sezonuna.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.