oldu..ama o fransa.. yani yanılmıyorsam brezilyayı 3-0 yenen fransa..forvetsiz oynadığı için 3-0 yenmedi fransa takımı olduğu için 3-0 yendi..gs başarılı olup kalli başarılı görünüyorsa bunun sebebi hakem hataları ve futbol şansınında gs den yana olmasından diyorum ben..tr liginde oynadığı maçlarda aldığı puanları geçtim yine hakem hatalarıyla alınan panionios ve normal bir bordoux maçları bu konuda güzel bir örnektir..
bakıyorum hala çekemeyenler var ee yuh yani göz var izam var ben 2-2 de takımımı alkışlamışım ne hakemi. biz oyundan ruhtan ateşten bahsediyoruz ee tabi fenrlisi bjklisi bilmez bu işi yine galatasarylıyı galatasarylı anlar.her maç böyle oynasınlar her maç berabere kalsınlar(hoş her maç canavar gibi oynuyorlar zatişkazanmlaıda doğal)arkadaşım eğer biz şu anda nemalup gidiyorsak gözlerinde biraz görüyorsa futboldanda biraz çakıyosan neyin ne oldunu anlarsın
bu hafta bı talıhsızlık yasadık hakemde ınsandır deyıp gecmemız lazım verılmeyen penaltılar ıcın ama fenerbahce macında ılk golu bız atamazsak 3-0 falan bıter buna ragmen sunu ıddaa edıyorum 32. hafta alı samıyen dekı fenerbahce macına sampıyonlugu garantılemıs bı sekılde cıkacagız
Basinin verdigi gazla cift forvet 2-0 yenik duruma dustuk bu hafta gene kalli kendince dogruyu bulmusken basindaki saklabanlar cift forvete donus yaptirdilar bunu spor programlarinda pek cok yazar soyledi yonetim baski yapmis sanki marifet gibi oysa 3 macta 3 galibiyet vardi duruma gore mac icinde hucumda sayi 2 yada 3 kisi yapilabilirdi evet gsli oldugunu soyleyen basin 2 kisi harici gercekleri soylemiyor. Trabzonla oynuyoruz umit neden yedekmis umitin gece hayati oldugunu soylediler bu hafta fox tv de gsda gercekleri konusanda foxdaki o 2 yorumcu elaman bu sene acayip formsuz surunuyor resmen o oynasa hakan neden yedekde durmadan sorun yaratmak isteyen birileri var bu kadar sakat ve yeni oyuncuya ragmen su noktada olmasi gsyin gercekden cok buyuk bir olay. Linconl 2 3 mac harici ya sakat ya bir sey vermiyor linderoth yapili saglam elaman diyorsun kacinci sakatligi kalli gercekden bana gore buyuk isler yapti sakatliklara ragmen takim icinde sorun yaranatanlara ragmen klubede hakani oynatmasa suc umit suc nonda suc serkan suc allahtan sezon basi necati ve kabzeyi yollamiski en dogrusunu yapmis. Taraftar bile hala umutsuz guveni yok 2 derbide 6 puana ragmen bu hafta kallinin nasil teknik direktor oldugunu gorursunuz birazda kendinize guvenin baska bir hoca bu gencleri boyle oynatamaz kadro olarak bakildiginda fener ve besikats kadrosuna bakin ve oynadiklari futbolu dusunun ve surda kotu dediginiz kallinin elindeki toplama kadroyla ve bir ton sorunla neler yaptigina bakin.
panionius ve bordoux maçlarında da takımını alkışladıysan sorun yok o zaman..
quote:
Orjinalden alıntı: next10
quote:
Orjinalden alıntı: soho
oldu..ama o fransa.. yani yanılmıyorsam brezilyayı 3-0 yenen fransa..forvetsiz oynadığı için 3-0 yenmedi fransa takımı olduğu için 3-0 yendi..gs başarılı olup kalli başarılı görünüyorsa bunun sebebi hakem hataları ve futbol şansınında gs den yana olmasından diyorum ben..tr liginde oynadığı maçlarda aldığı puanları geçtim yine hakem hatalarıyla alınan panionios ve normal bir bordoux maçları bu konuda güzel bir örnektir..
bakıyorum hala çekemeyenler var ee yuh yani göz var izam var ben 2-2 de takımımı alkışlamışım ne hakemi. biz oyundan ruhtan ateşten bahsediyoruz ee tabi fenrlisi bjklisi bilmez bu işi yine galatasarylıyı galatasarylı anlar.her maç böyle oynasınlar her maç berabere kalsınlar(hoş her maç canavar gibi oynuyorlar zatişkazanmlaıda doğal)arkadaşım eğer biz şu anda nemalup gidiyorsak gözlerinde biraz görüyorsa futboldanda biraz çakıyosan neyin ne oldunu anlarsın
Bor deuax macinda ben takimimi alkisladim neticede tarihi fark atabilecekken 3 pozisyonda 2 gol yedik ne yani ? Diger maca gelincede avrupa kupalarinda ilk defa bir yunan takimini yenmisiz orada sonuc 3-0 ne var yani?
quote:
panionius ve bordoux maçlarında da takımını alkışladıysan sorun yok o zaman..
quote:
quote:
'sekiz 8
galatasaray bu ülkede avrupada en iyi temsil etmiş takımdır .uefa kuapsı süper kupa.acaba bunalrı hayal edebliyormusunuz.2 maçı kaybederiz senye yine uefa var du bakalım daha yeni başlıyoruz.artı daha bişi kaybedilmedi 2 maç kaybetse ne olcak güzel oyandıktan sonra yenilmeyen dünyada bi takım göstersne milan barca münih.2 maç kaybetikte neoldu onu anlamadım.takım canvar ve ben galatasarlıyım
ee abi sekizse sekiz nolmuş ..inkar edenmi var..beşiktaş çok iyi oynuyor harika takım,ertuğrul sağlam muhteşem t. direktör diyen mi var.. sıkışınca sekiz..
sene sonu kalli gidecek dien arkadaşlar var. bu dünyanın en saçma işi olur saçmalık olur
birileri kallinin değeri falan diyordu galba..
imkb de kalli' nin değeri yüzde 2 düşmüş..
quote:
bak şimdi sonrada nie konuştun diosun .ama sen kaşınıyosun ben ne yapoim.ne yapalım yani maç kaybetmeyelimi?anca bu yorum gelri zaten.2.si hrşey tıkır tıkır giderken madi manevi gül gibi başkanı nie kovdurdunuz onu bi düşün sedar bilgiliyi adam gs rekorunu kırmaya gidiyordu.lucescuyu nie kavdunuz.yanisize rahatmı batıyordu.işte siz şimdiki gibi başkanlara layıksınız.hani bi laf vardır herkes hak etiği gibi yönetilir die .o yüzden kise başıdakilere kızmasın eğer .siz kim oldu farketmez avrupadaki emsalrinizden aşağıdaysanız bu sizin hakınız
beşiktaş hakkındaki tüm eleştirilerine katılıyorum ama kalli' nin gerçeklerine katılmıyorum..
sabriyi ortada oynatıp, ü. karan' ı h. hükür' ü yedek tutarsan ortadaki gerçekler fb maçı gibi olur onu anlatmaya çalışıyorum..
quote:
quote:
bak şimdi sonrada nie konuştun diosun .ama sen kaşınıyosun ben ne yapoim.ne yapalım yani maç kaybetmeyelimi?anca bu yorum gelri zaten.2.si hrşey tıkır tıkır giderken madi manevi gül gibi başkanı nie kovdurdunuz onu bi düşün sedar bilgiliyi adam gs rekorunu kırmaya gidiyordu.lucescuyu nie kavdunuz.yanisize rahatmı batıyordu.işte siz şimdiki gibi başkanlara layıksınız.hani bi laf vardır herkes hak etiği gibi yönetilir die .o yüzden kise başıdakilere kızmasın eğer .siz kim oldu farketmez avrupadaki emsalrinizden aşağıdaysanız bu sizin hakınız
quote:
beşiktaş hakkındaki tüm eleştirilerine katılıyorum ama kalli' nin gerçeklerine katılmıyorum..
sabriyi ortada oynatıp, ü. karan' ı h. hükür' ü yedek tutarsan ortadaki gerçekler fb maçı gibi olur onu anlatmaya çalışıyorum..
quote:
quote:
haklısın.ama adamda peygamber değilki. ronaldinhoda yedekti haftalrdır.yani heraldeki hatalrı olacak.şu konudas sana katılıyorum.çok rahat davranıyor .belkide oluşturulan havadan dolayıdır bilemicem. ama dedğin gibi çok rahatlıktan gelen bi seri hatalr yapılıyor .ama bunların hiçbiri genel şeyler yada gs hedefi dışında şeyler değil.ayrıntılar
kalli bu macta hata yapti herkez biliyorda hatasi umit le hakani oturmasimiymis oynasa kazanacakmiydik yani birakin ya 2 elamanin oynadigi maclari gorduk spor yazarlarinin pisligi bunlar 3 te 3 yapan serkan neden oynamis neden hakan yedek neden umit boyle mac seyredin biraz gorursunuz bitmis pil gibi arada sarj olup bir icraat sonra kayip 2 side galatasaray onlar oynasada feneri yenemezdi galatasaray sorunu defans orta sahada kurgusu yanlisdi hucumdada bir elaman fazlaydi
kalli galatasaraya geldğindede halan aynı serkan gibi gençti.eğer ozman onu oynatmasa bu gün hakan olmazdı.şimdi sıra serkanlarda.onlar bu takımın kemiği olacak.tabikide ihtiyaç olduğunda hkanda oyuna girecek ümiite. ki zaten oynuyorlar. ama serkan iyi giderken neden hakanı oynatalım yada ümiti.ama tecrübedir o olsa daha iyi olurdu gibi şeyler yorumdur saygı duyarım
hiç boşuna kendinizi yormayın...sabriyi ön libero oynatan adam tıraştır...bu kadar basit...bir antrenman izlesen o adamın kanat adamı oldugunu anlarsın...ha anlayamıyosan ozaman evde istirahat ediceksin...hasanı sağ bek linderothu sağ açık oynatmasını saymıyorum tabi
futbol dedğin çok basit.ama eğer senin dedğin gibi olsaydı kimseye milyondolar vermezlerdi.ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama.eğer milyon dolar kazanmıyorsan başla t.d'lüğe kazan derim. yani sabriyi liberoya koy işte hakanımı istiyon ok hakanı ileri koy.ozman yenilincede başka bi bahane söylicen en absit iş futbol yorumculdur.özelikle tvdeki futbol programları sirke döndü tamaen geyik.rezil yani hepsi.futbol dedğin kadar kolaydeğil. yoksa herkes td.polurdu kalli heraldeki senden daha fazla eşyler biliyordur yani.o yüzden şu an amaca doğru gidiliyor. lütfen kendi takımızı baltalmayı artık
benim sevdiğim takımalr şunlar man unt. milan örnektir neden severim biliyormusn kadro ve klüp istikrarı var .yoksa çok şampiyon oldukalrı için değil bi sene olur diğer seneolmaz oyun bu adı üstünde OYUN .
Bu Transferler Gerets Yönetimde Yapılsaydı Durum Şimdi Çok Daha Farklı Olurdu....