Şimdi Ara

Kaloriferli dublex ev icin isinma onerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dublex mustakil bir evde kiraci olarak yasiyorum. Sadece bir taraftan yine dublex bir eve bitisik ve diger cepheler komple acik. Ustte cati var ama izloasyon yok. Evde hic yalitim yok. Pencereler tek cam ama disarisinda panjur var ve kapatiyoruz.

Evimize yeni tasindik ve dogalgazli kalorifer sistemi dosettirdik. Peteklerin arkalarina izolasyon koyduk hani su parlak olandan. Butun peteklerde manuel termostatli vana var.

Simdi esas kisma geliyorum.
    Sabah 8 de evden cikariz ve aksam 6 da doneriz eve. Bu sure zarfinda evde kimse olmaz ve isi minimum tutulabilir.
    Aksam da 10 gibi yatildigini dusunursek hafta ici sadece aksam 6 dan 10 a kadar birde sabah diyelim 6 dan 8 e kadar tam isitma yapilabilir.
    Burada soyle bir problemimiz var. Aksam eve gelindiginde bulundugumuz yer alt kat ve o surede alt kattali termostatli vanalari maximum(5) konumunda tutuyorum. Ust kattakiler kapali. Yatmaya gitmeden 1 saat once felan yukardakileri 5 e getiriyorum ve asagidakileri 2 ye indiriyorum. Dolayisiyla gece boyu surekli alt kat 2 de yani yaklasik 16 derecede tutulurken ust katlar isiniyor. Bu arada oda termostatimiz ise wireless. Yatmaya giderken yukariya cikariyorum, sabah ta asagiya indiriyorum.

Gordugunuz gibi baya bi isimiz var her gun ac kapat ve bunu aslinda istemiyoruz. Ama bir yolunu da bulamadik cunku gunun belli kisminda alt katin sicak, ust katin soguk, diger saatinde ise ust katin sicak alt katin soguk olmasi gerekiyor. Soguk sicak derken, sicak=20, soguk = 16.

Yorumlarinizi bekliyorum. Tesekkurler.

• ardocu arkadaş önce mesaj tarihine bak sonra reklamlara geç. sen önce 9köy arkadaşa cevap ver. denek olmayı kabul etti. sende önceki mesajlarında meydan okuyordun. lafının arkasında ol. 9köy arkadaşa tarafsız olacağına eminim.http://forum.donanimhaber.com/m_35454247/mpage_2/key_/tm.htm forma bakın cevap yazın.kabul veya red edin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: stunc63

ardocu arkadaş önce mesaj tarihine bak sonra reklamlara geç. sen önce 9köy arkadaşa cevap ver. denek olmayı kabul etti. sende önceki mesajlarında meydan okuyordun. lafının arkasında ol. 9köy arkadaşa tarafsız olacağına eminim.http://forum.donanimhaber.com/m_35454247/mpage_2/key_/tm.htm forma bakın cevap yazın.kabul veya red edin .

arkadaş idda bayiliği çalıştırıyor. O işlere bakmaz.Varasa paran basarsın İdda ya,ha söyleyeyim şunu da 9 köylü de para yok.Ama araştırma ruhu çok fazla.İnce eler sık dokur.Objektiflik sonuna kadar.Beni sever sayar ama açığımı da bulursa hiç affetmez.Tek şey denemek içinverecek para yok.Yani idda oynayamaz.Arkadaşta idda bayi olunca iş çözülmüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mustakil ev yapim fiyati.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.