Şimdi Ara

kalos 1.2 yerine aveo 1.2 almak mantıklımı?(Alındı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 2005 1.2 se kalosum var 6 yıldır kullanıyorum verip rine aveo 1.2 se almayı düşünüyorum daha güçlü motor daha fazla donanım var arabayıda yenilemiş olacağım sizce mantıklı bir yapmış olurmuyum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizik72 -- 27 Mart 2011; 21:10:49 >

• araç aynı araç isim değişikli yaşadı sadece birde görünüm
    illa değişirim dersen sx modelleri tercihg ederdim performans yonunden yakıtı sorun etmıyorsan (:
    görünüm için değişeceksen birde performans için ben olsam biraz daha bekler en son cıkan kasalardn almayı beklerdım
    yenı kasalar bambaska bir araç yaz ortalarında türkiyeye giriş yapacak
  • şu anda fiyatlar biraz uygun zaten sx modeli yok 1.2 için sadece SE var ....yorumlarınızı bekliyorum...birde yeni çıkacak aveo bambaşka bir araç olmuş ölçüler büyüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizik72 -- 20 Şubat 2011; 19:51:24 >
  • siparişi verdim aveo 1.2 SE HB....
  • Hocam diğer konuda da belirttim burayada yazmak istiyorum.Biraz daha bekle yeni kasa al.
  • Çok şükür Aveo'mu(1.2 SE HB) 4 gün önce aldım şimdilik memnunum izlenimlerimi paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizik72 -- 27 Mart 2011; 21:12:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.