Şimdi Ara

kalp krizi geçirdim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam adam aspirinle enfarktüsü yok etti.siz neden bahsediyorsunuz

düzeltme:trollüyo muhtemelen.sazan gibi atladık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC07A6798 -- 10 Ekim 2013; 0:21:24 >
  • Yaş kaç?
  • mehmetkry M kullanıcısına yanıt
    he iyi hadi tamam ben de onu kendine yakıştırmayayım da ölmeyecek adamı öldürüyorsunuz ne yapayım. siz başlatmış oldunuz bir şekilde değil mi. neyse sonucu bir yere çıkmayacak ama mesela haklı çıkmaktan öte doğru olan neyse onu yapmak şu an. gitseydim iyiydi ama gitmeyeceğim şimdi. iyiyim ve çok uykum var. gitsem belki efor ile bir ikinciyi tetikleyeceğim. sabah ola hayrola. hırstan değil yardımcı olmak için de uğraştıysanız teşekkır ederim.

eşit: trollemiyorum ne alakası var işim gücüm yok bu saatte yalan mı söyleyeyim. aspirinle kalktı demedim enfarktüs, doğru dedin hatta yanlış söyledim ama kalp krizi geçti diyorsan enfarktüs geçti de diyebiliriz, illa terim anlamını mı karşılayacak. neyse yanlış kullanıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cordarone -- 10 Ekim 2013; 0:31:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine de kardiyolojiye gidip tetkikleri yaptır.sonuç normal çıksa dahi efor testi yaptır.anjina sağlam bir gelirse son gelişi olur haberin ola hadi iyi geceler
  • csb değilse panik ataktır.
    benzer şeyleri hep yaşıyorum. ilk zamanlar kalp krizi geçirdiği ve birazdan ölceğimi sanıp bildiğim tüm duaları okumuştum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.