Şimdi Ara

kamera alıcam yardım edebılırmısını?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR ben kamera olmayı dusnuyorum sızlere danısarak alıcam.ılk once kullanacaım yerlerı soylıyım belkı daha ıyı yardımcı olursunuz.ben ılk once koyumde cekım yapmak ıstıyorum .cekıp ızledıgımde yesıllıklerı gormek ıstıyorum.herhalde bu hd veya 3ccd kameralarda varmıs yanı renklerın canlı olmasını ıstıyorum dumduz yerde yesıllıklerı gormek ıstıyorum.gece ckımı fazla ıyı bır se ıstemıyorum ıdare edecek tarzda bana yeter.tıtreme olayından kurtulacak bır kamera ıstıyorum.elde cekım yapıcam yururken cekıcem normal acık havada agırlıkla cekıcem.ama dugun salonlarında da cekebılecegım ama profesyonel degıl kendı capımda cekebılecek kamera arıyorum.tafsıye ettıgınız kamera var mı? ben bıraz arastırdım ılk once toshıba h20 yı sectım ucudu fakat cok fazla tıtrıyormus lıstemden cıkardım 2 kamera arasında kaldım.bunlar:
    PANASONIC SDR-S50EG-K
    Marka: Panasonic
    Model: SDR-S50

Lens sistemi
    Dijital zum 3500 x
    Optik yakınlaştırıcı 70 x
    Fotoğraf makinesinin toplam çözünürlüğü (megapiksel) 0.8 MP
    Odaklama mesafesi 1.48 - 104 mm
    Mercek sistemi Panasonic
    35 mm fotoğraf makinası lensi eşdeğeri 37.4 - 2625 mm
    Mercek odak aralığı F1.9(WIDE) / 5.7(TELE)
    Görüntü sensörü
    CCD algılayıcı boyutu 1/3.15 cm (1/8 ")
    Sensör tipi CCD
    Ekran
    Ekran özellikleri LCD
    Diagonal ekranı 6.86 cm (2.7 ")
    Odaklama
    Oto fokus
    Elle odaklama
    Beyaz dengesi
    Otomatik beyazlık ayarı
    Dış mekan beyazlık dengesi
    İç mekan beyazlık dengesi
    Video
    Sistem format sinyali 625 / 50i
    Video çekim çözünürlüğü 704 x 576 Piksel
    Video biçimleri MPEG2, H.264/AVC
    Sabit görüntü
    Fotoğraf biçimi türleri JPEG
    Ses
    Gömme mikrofon
    Ses sıkıştırma formatları MPEG1 AudioLayer 2 / AAC
    Teknik detayları
    Kamera teyp türü Flaş Hafıza
    Min aydınlatma 2 lx
    Resim sabitelyici
    Standart bağlantı AV Out
    Bağlantı
    USB 2.0 bağlantı noktası sayısı 1
    Depolama birimi
    Bellek kartı aygıtı SD/SDHC/SDXC
    Ağırlık & boyutlar
    Ağırlık 212 g
    Boyutlar (G x D x Y) 54.9 x 107.3 x 64 mm
    Enerji yönetimi
    Pil teknolojisi Lityum-İyon
    Pil performansı 895 mAh
    İşletim sistemi/yazılımı
    Ürünle gelen yazılım VideoCam Suite V3.0
    SDR S 50, SDRS50, SDR S50, SDR-S 50 olarak da bilinir.
    FIYATI 480 LIRA

SAMSUNG HMX-H200

Marka: Samsung
    Model: HMX-H200 FULL HD

Lens sistemi
    Dijital zum 200 x
    Optik zum 20 x
    Fotoğraf makinesinin toplam çözünürlüğü (megapiksel) 3.32 MP
    Odaklama mesafesi 3.2 - 64 mm
    Filtre boyutu 34 mm
    Görüntü sensörü
    CCD algılayıcı boyutu 1/1.61 cm (1/4.1 ")
    Sensör tipi CMOS
    Ekran
    Ekran özellikleri LCD
    Diagonal ekranı 6.86 cm (2.7 ")
    Odaklama
    Oto fokus
    Elle odaklama
    Beyaz dengesi
    Otomatik beyazlık ayarı
    Elle beyazlık ayarı
    Video
    Video çekim çözünürlüğü 1920 x 1080 pixels
    Video biçimleri H.264, MP4
    Sabit görüntü
    Sabit resim yakalama çözünürlüğü 2880 x 1620
    Fotoğraf biçimi türleri JPEG
    Ses
    Gömme mikrofon
    Ses sıkıştırma formatları AAC
    Gömme hoparlörler
    Rüzgar filtresi
    Teknik detaylar
    Kamera teyp türü Flaş Hafıza
    Fotoğraf modu
    Bağlantı
    Video çıkışı 1
    Ses çıktısı 1
    USB 2.0 bağlantı noktası sayısı 1
    HDMI port sayısı 1
    Fiş içi DC
    Depolama birimi
    Bellek kartı aygıtı MMC, SD, SDHC
    Ağırlık & boyutlar
    Ağırlık 283 g
    Boyutlar (G x D x Y) 58.5 x 59.3 x 111.6 mm
    Enerji yönetimi
    Pil türü IA-BE210TB
    Pil performansı 2100 mAh
    Çevresel koşullar
    Çalışma ısısı aralığı 0 - 40 °C
    İşletim sistemi/yazılımı
    Uyumlu işletim sistemi Windows XP SP2, Vista
    HMX H 200, HMXH200, HMX H200, HMX-H 200 olarak da bilinir.
    FIYATI 650 LIRA

TAFSIYELERINIZI BEKLIYORUM.FARKLI KAMERALARA DA AÇIĞIM YETERKI GUZEL OLSUN

• Dostum o iki kamerayı bende takip ediyorum ama sana kimse cevap yazmamış heralde burda kullanan kimse yok birde forum genelinde dikkat ediyorumda genelde 2000 tl civarı makinaları ve canon sony gibi makinaları sorarsan cevap verirler böyle mütevazi seçim yapanların soruları hep havada kalıyor.
  • Samsung HMX 200'ü öneririm.

Gece (loş/karanlık) çekimi çok iyi değil ama zaten iyi olması şart değil demişsiniz. Özellikle aradığınız özelliklerden:
    1- Titreme engelleme sistemi oldukça başarılı.
    2- Gündüz(aydınlık) çekimlerinde Renkler çok canlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akyol1

Dostum o iki kamerayı bende takip ediyorum ama sana kimse cevap yazmamış heralde burda kullanan kimse yok birde forum genelinde dikkat ediyorumda genelde 2000 tl civarı makinaları ve canon sony gibi makinaları sorarsan cevap verirler böyle mütevazi seçim yapanların soruları hep havada kalıyor.

arkadaş hd veya 3ccd kamera istyor varmış diyor evet var 3ccd sistemini panasonic kullanır.3ccd ye sahip bir makina mütavazi bir rakam olamaz değilmi.kamera alacaksan sony panasonic canon birde jvc bunlardan şaşmıyacaksın neden kameranın sahip olduğu mercek kalitesi çok şey değiştiriyor ve tabiki sensör boyutu.çalıştığım otele alman bir müşterimiz her yıl geliyor elinde hd praktica bir video kamera var otelin bahçe kısmında gece lambalar yanıyor olmasına rağmen kemeranın lcd ekrandan baktım inanın hiç bir şey göremedim.değiştir bunu sony al dedim pahalı dedi ve sonra bu kamera ile otel koridorunda denedim yine ekranda hiç bir şey yok neden? nedeni belli mercek,sensör ikilisi kamera gece biraz zor odaklama yapar bu gibi kalitesiz bir kamera hiç yapmaz.ekranda gri birenk var başka bir şey yoktu.üstelik hd kamera bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sony kamera -- 10 Haziran 2011; 18:39:47 >

• sony,panasonic,canondan şaşma arkadaş video kamera alacasanız.samsung monitör,lcd tv konusunda başarılı acaba neden kamerası gibi ucuzu yok,toshıba monitör,lcd tv, laptop konusunda başarılı neden hd kamerası gibi ucuzu yok.kameraya verebileceğiniz son rakamı verin size bir ürün önerelim,veya siz fiyatını uygun bulduğunuz sony, panasonic,canon marka kameraların modellerini yazın bizlerde size hangisi sizin için iyi yardımcı olalım.düğün nişan kına gecesi çekecekseniz diğer markalra bakmayın derim
  • "sony kamera"

ben de araştırma içindeyim öncelikle araştırdığım şey hdd li mi daha iyi olur yoksa hafıza kartlı olan mı?
    benim düşüncem şu idi: hdd olursa kaliteden ödün vermeden istediğim kadar uzunlukta çekim yapabilirim diye hdd li düşünüyordum ama bugün mersin/teknosa dan sorduğumda oradaki hdd önermem dedi neden dedim görüntüde bozlmalar olur dedi bir de verdiğin para boşa gider dedi.

ger.i ben teknosaya hiç güvenmiyorum sevmiyorum neyse sizin önerinizi nedir hdd limi hafıza kartlı mı?
    amacım kaliteden ödün vermemek.
  • kameralar pahalı ürünlerdir ve tamiri ve parçasıda pahalı oluyor benim hc94e kamerama sadece kamerayı sökmeye 60tl diyor son servisi parçasına fiyat vermedi daha.eskiden evet hafıza kartlılar hdd ve kasete göre iyi dğildi ama teknoloji hızla ilerliyor benim tercihim hafıza kartlı olurdu neden hdd hassas diye biliyorum bozulma riski karta göre çok,kart bozulursa yenisini kendin takarsın.bence hdd tek avantajı uzun süre kayıttır saatlerce hiç kimse kayıt yapmaz kesik kesik çeksenizde video proğramlarında birleştiriyorsun. alacağınız kamera hd(highdefiniton) olsun.günümüzde hafızakartlarada çok iyi video çekiliyor.kartlı kameralarda hareketli parça az olduğu için bozulma riskide az olur.pc ye aktarımıda kolay olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ediyorum araştırmamda ışık oldunuz bana.
    ben sony'den şaşmam diyorum ama sizin tecrübelerinize göre önerebileceğiniz bir ürün var mıdır? en fazla 1000 lira olacak şekilde hafıza kartlı görüntüde kalitesi iyi olabilecek şekilde olanlardan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterkoc -- 12 Haziran 2011; 0:59:55 >
  • rica edrim bildiğimiz kadar herkese yardımcı olamaya çalışıyoruz. panasonic ve canon da güzel şimdilik aklıma sony cx 115e geldi 1000 tl ve altı olabilir her yerde fiyat değişir az çok.bu kameranın sensörü 1/4, 25x zoom 3.1 mp foto çekme özelliği.amatör için yeterli.otelde işler yoğun nete çok zaman bulamıyorum
  • Akadaşlar bende kamera alma aşamasındayım ve araştırıyorum. Bence HDD li olup ayrıca sabit disktekileri kartada aktarabilen kamera modelleri daha iyi. Sony de bir kaç model baktım. PJ 30 ve PJ 50 modelleri beğendim. Görüntüleri projektörle duvarda izleme özelliğide var. Yetersiz ışık koşullarında kaliteli çekim yapıyor.

http://www.sony.com.tr/product/cam-high-definition-on-memory-stick/hdr-pj30ve
  • pj50 pj 30 güzel prejeksiyonlu kamera ama fiyatları 3 binden başlıyor alanya sony bayiinde incelemiştim.arkadaş limit koymuş bin tl diye.bu kameralar benimde hoşuma gitti ama bütceyi aşmak zorlamak iyi olmaz diye düşünüyorum
  • PJ 30 Modeli 2.100 TL civarında...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.