Bildirim
kamera alıcam yardımcı olurmusnz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: wolf216
500 tl ile 700 tl arasında bi kamera düşünüorm ama mikrofonu gece çekimi iyi olsun istiorm. canon fs 200 e baktım uygn gibi ama daha iyisi varmı o fiyat aralığında bilmiorm
hem ucuz olsun diyorsunuz hemde çok şey istiyorsunuz.gece çekimi iyi olması için lux değeri 0 olacak sensörü 1/3 ve aşağısı olacak lens kaliteli olacak bunlar oluncada verdiğin fiyatın iki katı olur.fs200 alabilirsiniz bu fiyata sony yok varda sizin istediğiniz özellikte değil -
sony olarak o aralıkta sx30e var ama bana sorarsanız (bayadır inceliyorum ve makineleri yerinde de gördüm) fs200 daha iyi bir seçim. ama gece çekiminde hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz, unutmayın ki 500 milyonluk bişe alıyorsunuz. -
sx30e sony nin en kötü kameralarından biridir tabi herkese göre değil.sizin beklentilerinizi sx30e karşılamaz -
http://www.videoaktiv.de/Testvideos/Canon/Testvideo-Canon-Legria-FS-21.html
buyur kardes hangi camcordere istersen bak hepsinin videolari gercek cekimde nasilsa öyle gösteriyor.
ben canon hf200 kullaniyorum. canon fs modeli var burda ve diger tüm modeller. video testlerini indir ve izle. site almanca idare et.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X