Bildirim
Kamera Kaydı Yapacak PC
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
anakart onboard ekran kartlı da olursa iyi olur -
yok mu bilen? -
Güvenlik kamerası mı? Kaç tane kameran var? Ne kalitede ve saniyede kaç kare istiyorsun? -
evet 3 tane güvenlik kamerası saniyede kaç kare bilmiyorum ama ortalamaya göre bişey -
100FPS de bir DVR kart alman lazım. Saniyede 33 er kare düşer sana 3 kamera kullandındığında. En ucuz DVR kayıt kartı 15-20$ ama 20-25 kare işleme kapasitesi var. Eğer bunu alırsan donuk donuk olur görüntü. Yani nasıl bir kayıt yapmaya ihtiyacın var? -
saniyede 8 kare yeter de artar bence -
sistem performansından çok uzun süre kullanımlarda hata vermeyecek olmalı. sata diske girme bu konu için. ide daha az sorun çıkarır. benim imzadaki sistem şu ana kadar ne reset attı nede başka bir sorun verdi.fiyatı felanda uygun olur. intel 2140 ve gigabyte ga-945pl-s3 ikiliside iyi sayılır geri kalan ortak kullanım.. -
sana zahmet parçaları açıkça yazabilir misin? -
athlon 4000+x2
msi k9agm3-fıh
kingston 1gb ddr2 667mhz
samsung 160gb sata2 (sen kayıt için ide al)
aopen kasa
e.kartı onboard yeterli olur. anakart üzerinde de mevcut. dvd sürücü önemli değil. -
onboard yeterli değil arkadaşım ben kendim kuruyorum güvenlik sistemni genelde amd pc ler yapıyorum ve ati kullaanıyorum eğer dvr kartlarda yazar zaten hangi sistemde olacakğınıı.. eğer biraz daha bilgi istersen yardımcı olurum..
p4 yada p3 maninelerden saha sağlam kamera sistemi oluyor bilginee :d bazı dvd kartlar dual işlemcilerde calısmıyor.. -
X2, E2XXX serileri yeterli, onboard da pek sorun yapmaz tahminim, DVR kartlarının kalitesi olduğu gibi, anakartın da önemli, PCI yuvalarıyla iletişimi sorunlulardan kullanırsan başın ağrıyabilir. AMD'nin onboardu kuvvetlidir mesela X1250, yok idare etmedi, 50$ 8400GS veya 2400PRO eklersin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X