Bildirim
kamera konusunda çok bilgisizim ama bir tane almak istiyorum.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Güncel -
quote:
Orijinalden alıntı: mtgezgin
arkadaşlar kamera konusunda nerdeyse hiç bir bilgim yok ama öğrenmek kullanmak istiyorum evde arkadaşlarım arasında anı olacak şekilde çekim yapmak istiyorum 500 tl bütçem var nasıl bir kamera almalıyım sizce veya ne tür özellikler olmalı yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hocam öcnelikle size tavsiyem AVCHD kameralar bunun içinde panasonic önerebilirim marka model ancak yarın yazabilirimde 400 450 tl 50x optik zoomlu 12 mp kameralı orta derece handy cam alabilirsin tabi hafıza kartı v.s gibi şeyler önemliyse bu fiyata kendi hafızası olan makinalarda vardı diye hatırlıyorum
Ama bu bütcede alabileceğin en kaliteli makina sony'nin handy cam'de düşük-orta modelleri veya panasonic orta modelleri olabilir -
Dostum sen hastamısın ya ????? Ne sandın burayı 2.EL forum falan mı her konuya bu mesajı yazmışsın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X