Şimdi Ara

Kamera Özellikli Telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 yildir kullanmakta oldugumuz meizu mx5 kapanmaya basladi bizden cok cekti ama yere düştü cocuk demirle vurdu geri tusunu bozdu vs. :) Tamire verdik ama duzelir mi bilmiyorum. Benim için en onemli fonksiyon kamerasi eşim kullanacak onun icin diger ozellikleri cok da onemli degil. Yine de saglam olsun tabiki. Kullanimi rahat kasma olmasin. Cok fazla vermek istemiyorum aslında meizu mx5 in performansi yetiyordu bana ama kamerasi iyi olanlar biraz yuksek sanirim. Benim bütçe 2000 TL ye kadar cikacak sanirim. Huawei p20 lite ve lg g6 gördüm bu fiyatlara kameralari nasildir tavsiye edermisiniz? Yada daha uygun fiyatlara alabilecegim telefon varmidir? Simdiden Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• https://forum.donanimhaber.com/cep-telefonu-kameralari-karsilastirma-videolari-ana-konu--136162536#136162536

Burda arkadaş yeni bir konu açmış mesaj bırakıp öne çıkartırsak herkes görebilir :)

Ayrıca mi8 lite ithalatçıda olsa alınır o fiyat aralığında her şeyden biraz biraz üst seviye veren ve güzel bir cihaz bu konuda mi8 lite kıyasları var bence 2000 civarı rakipsiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler. Bakmistim vardi tavsiyeler ama cok eskilerde kalmis. Ben linki inceleyeyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bilgisi olan arkadaşlarımız bilgilerini paylaşırlarsa bu konuda pek çok kişi için faydalı olabilir.
  • Genel anlamda 2000 lira civarı alınması en mantıklı cihaz Xiaomi Mi A2 dir bence.

• Onun bataryası baya kötü ya. Şuan en mantıklısı mi 8 lite gözüküyor ama kamera telefonu olacaksa nokia 8, galaxy a7 de bir değerlendirilmeli. Tabi nokia 8 de pahalılandı artık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.