quote:Orijinalden alıntı: benjamin.franklin Kumanda ışığı mı ? Kumanda ışığı ne ararla kamerada ? Ben 18 yaşımdayım daha görmedim insan gözümle böle bişey. hayaletleri insan gözü göremez
quote:Orijinalden alıntı: ßérkay quote:Orijinalden alıntı: bobo47 quote:Orijinalden alıntı: ferpar1988 quote:Orijinalden alıntı: sylargray quote:Orijinalden alıntı: Powermove quote:Orijinalden alıntı: ruzgar2442 quote:Orijinalden alıntı: uohk061_TS quote:Orijinalden alıntı: Vitamin++ quote:Orijinalden alıntı: AntiTerörTimi Kizil ötesi işinlari insan gözü göremez.. kamera diyor zaten İnsan gözü göremediği için kameranın gördüğünü söylüyor zaten... hayaletlerde o yüzden kameraya yakalanıyor Hayaletleri insan gözü göremez. kamera diyor zaten İnsan gözü göremediği için kameranın gördüğünü söylüyor zaten... virüsleri insan gözü göremez kamera diyor zaten.. kameranın arkasında israil var zaten
quote:Orijinalden alıntı: benjamin.franklin Kumanda ışığı mı ? Kumanda ışığı ne ararla kamerada ? Ben 18 yaşımdayım daha görmedim insan gözümle böle bişey. insan gözü öyle birşey göremez zaten.
vallaha abicim gördüğüm kadarıyla forum kamera ve insan gözü olarak ikiye ayrılmış yalan yok bende insan gözü tarafındayım
quote:Orijinalden alıntı: Cpt. MacTavish quote:Orijinalden alıntı: Cpt.Tsubasa konuya bittim Kamera diyor zaten. İnsan gözü göremediği için kameranın gördüğünü söylüyor zaten...
quote:Orijinalden alıntı: ferpar1988 quote:Orijinalden alıntı: sylargray quote:Orijinalden alıntı: Powermove quote:Orijinalden alıntı: ruzgar2442 quote:Orijinalden alıntı: uohk061_TS quote:Orijinalden alıntı: Vitamin++ quote:Orijinalden alıntı: AntiTerörTimi Kizil ötesi işinlari insan gözü göremez.. kamera diyor zaten İnsan gözü göremediği için kameranın gördüğünü söylüyor zaten... hayaletlerde o yüzden kameraya yakalanıyor Hayaletleri insan gözü göremez. kamera diyor zaten İnsan gözü göremediği için kameranın gördüğünü söylüyor zaten...
quote:Orijinalden alıntı: donsuz gezen adam quote:Orijinalden alıntı: freestyle_ Göz gözü görmüyor. hayvan gözü diyor zaten Hayvan gözü göremediği için kameranın gördüğünü söylüyor zaten