Şimdi Ara

Kameralı telefon YASAK ise... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iPod Touch kullanıyorum.Kesinlikle mobil cihazlarda yaşayacağın en iyi internet deneyimini verir sana
  • Arkadaşım blackberry 8820 alabilirsin biraz fazla kaba ama istediklerini karşılıyor(tabii 2.el) meselahttp://www.sahibinden.com/blackberry_8820_wireless_gps_google_maps_facebook_msn-27WQQaXQQ12325440WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaMacH -- 5 Şubat 2009; 20:07:04 >
  • E61 al genpa outlet'den gayet ucuz..
  • Nokia 5110
  • quote:

Orjinalden alıntı: ok1907

quote:

Orjinalden alıntı: tmesmer

Arkadaşlar ne yazıkki bulunduğum yerde kameralı telefon kullanmak yasak. kahretsinki benim bi telefondan beklediklerim ise çok yüksek.
    sırf içinde windows var diye 2 senedir MPX200 kullanıyorum. artık üst seviyelere sıçramam gerek.
    aradığım ilk özellik telefonda wi-fi bulunması. ben bi tane örnek vereyim Blackberry 8820 PDA.
    lakin 1000 YTLnin üzerinde fiyatı var. ekonomimi aşıyor:(:(

duyduğunuz bildiğiniz (2-3 sene önce piyasaya sürülmüşte olabilir, 2. el alabilirim) içinde işletim sistemi olan ve ve kablosuz ağ üzerinden rahatlıkla internete bağlanabileceğim yani 802.11 b/g wireless'i olan bir telefon tavsiyesi bekliyorum.

Neresiymiş orası ya? Niye kamera yasak?

Arkadaş Ankara'daysa orayı tahmin ediyorum gibi.

• PDA tipi birşey arıyorsan Asus P525 satıyorum...İkinci el ama çok temiz kullanılmış...
  • e51 camera free
  • iPod Touch + Ucuz bi' cep telefonu
  • tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim güzel tavsiyeleri için.
    dün Nokia E60 aldım. ardağım özellikleride buldum. biraz boyu uzun bi telefon lakin wireless ve görüntü kalitesiyle beni fazlasıyla cezbetti,

iki senedir windows mobile kullandığım için symbian'a alışmakta sıkıntı çekiyorum, özellikle program yüklerken karşılaştığım sertifika sorunları beni çileden çıkardı:D:D
    ama alışmak zorundayım.. başka şansım YOK
  • Sertifika sorunlarına alışmak zorunda değilsin, cihazını hack'leyebilirsin. Detaylar için imzamdaki Symbian, Sertifika ve Hack hakkında başlıklı,http://forum.donanimhaber.com/m_29468091/tm.htm adresinde yer alan bir anlatımımı okursanız ihtiyacınız olan bilgileri edineceğinizi düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.