Şimdi Ara

Kamerası ile öne çıkan LG G4 modeline ait fotoğraflar yayınlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Klasik bir kemalist

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s6 kamerası iphone dan iyi değilmiş.

ekleme: g4 gün ışığında bile kumlanma yapıyor. gerçi yinede güzel fotolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 29 Nisan 2015; 11:56:03 >
  • Uçan Gergedan kullanıcısına yanıt
    Emeğinde ekmeğinde ki köylüye lafım olmaz zaten. Sadece pis gayri ahlaki zihniyete kızıyorum.
    Köylü adam iphone alıyor nasıl alırmışda demiyorum.
    Benim üzüldüğüm sadece kullanmadığı fonksiyona para verenlerle cebindeki telefon ile kız düşürmeye prim yapmaya çalışan zihniyete.
  • muratcool kullanıcısına yanıt
    Sana ne kardesim köylünün yada bir baskasinin elindeki telefondan ?

Illaki zengin yada şekil insanlarin elinde mi olacak akilli telefonlar ?
    Sen çok cool, çok önemli bir sahsiyetsin de insanlara tepeden bakabiliyorsun anlasilan. Düşünsene o bahsettigin kişilerle senin oyun nasil eşit olur. Hele kullandigin telefon

• Ip6 dedi ya hahahahahahah

• quote:

Orijinalden alıntı: matmuhendisi

Mobilde hala galeri olayını çözemediniz..

Mobilde hala video başlamıyor (chrome)

Mobilde hala anasayfa haberlerine yorum atarken hata alıyorum.

Mobilde forumda konunun son mesajına gitmek için tıklıyorum tablet moduna geçiyor..

Türkiye nin en büyük mobil teknoloji platformusunuz belkide

İletiyorum teknik ekibe, en kısa sürede ilgilenirler

• virtue28 kullanıcısına yanıt
    Bir önceki mesajımı okuduğunuz halde Bu mesajı atıyorsunuz. Buyrun mesaj kasmaya devam edin.
    Mağdur edebiyatınızdan zihniyetinizi de sezdim. Sizde karizma için telefon alanlardansınız. Otobüste ki siz miydiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1750 TL altına inerse alırım, tabi o zamana kadar daha iyi bir seçenek çıkarsa durum değişir. G2 ye devam...

• Önünde duruyor gibi...

İşlemcisi ni samsungdan alsa bu seneninin en bomba telefonu olabilirdi..

• Okisht kullanıcısına yanıt
    Pc de bile crome sikinti cikartiyor.
    Mobile e gecip oynayabiliyor uz.

Chrome la ilgili bi sıkıntısı var sitenin

• acura07 kullanıcısına yanıt
    Bende mobil ve notebook'da chrome kullanıyorum ancak gözüme çarpan net bir hata yok. Kullandığınız eklentiler vs engelliyor olabilir mi acaba?

Hatta mobilde de bahsettiğiniz işlemleri deniyorum ancak bir probleme rastlamıyorum. yine de bir kontrol etmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okisht -- 29 Nisan 2015; 13:02:26 >
  • Okisht kullanıcısına yanıt
    ad.block var bır tek eklentı olarak onu da kapatsamda acıkta olsa acılmıyor. ama mobıl oynatıcısını secınce acık olsada calısıyor
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    İşlemci olayını çözse gerçekten çok iyi olabilirdi.

• Yorumları okudumda aramızda apple hisse senedi sahibi yada şirketin büyük ortaklarından bir kaçı var. Apple şirketini ben hep her nedense beats şirketine benzetmişimdir. Verdikleri bişey yok aldıkları ücret çok.

Kasıntı yapmak gibi gelmesin kimseye, ben iphone cihazını alacak parasal güce sahibim her yıl yeni modelini alacak gücede sahibim. Bunu söylememin sebebi genel iphone kullanıcıları ''cihaz pahalı diye çamur atmayın, alabiliyorsanız alın'' gibi yorumlara rastlamamdır.

Şuan s6 kullanıyorum daha önce iphone 6 kullanıyordum. Şunu kullanıcı olarak yaşadığım deneyimlerle söyleyebilirim ki bu telefon iphone 6'a rakip olabilir ancak s6'a kesinlikle rakip olamaz. Şuan piyasada ki en iyi telefon (benim görüşüm fanlık manlık bilmem) samsung s6'dır.(nokta) İphone yasal yollarla insanların cebinden maaşlarının (genel olarak alanların birçoğunun) 2 belkide 3 katını yağ gibi çekip alıyor kimsenin gıkı çıkmıyor. Bizim milletimizin algısı malesef ki şu yönde ''birşey pahalıysa kesin kalitelidir, yoksa bu şirket enayimi biri 2000 liraya satarken bu 3000 liraya satıyor''. Altına imzamı atarım ki bu durum böyle. :)

Edit: Beats şirketinin kuruluş tarihine bakmak için vikipedi sayfasına girdim. Apple şirketi yönetimide benimla aynı fikirdeymiş '' 2014 yılında Apple Inc. tarafından satın alınmış ve Apple bünyesine katılmıştır.'' :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ECB -- 29 Nisan 2015; 13:22:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: saruman_me

Klasik bir kemalist

Ne alaka?

• bendemi sorun var bilmiyorumda ben beğendim işlemciler arası sidik yarıştırmıcam s805 bile çatır çatır çalışırken 808 e burun kıvırmanın anlamı ne

• Note 4 bundan 10 kat iyi çekiyor.Fotolarda grenden, noiseden geçilmiyor. Bu mu muhteşem kamera? Fiyatından bahsetmiyorum bile.O fiyata note 4 alırım bu salak cihaza 10 basar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan_kolay

quote:

Orijinalden alıntı: olgacxx

quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Orijinalden alıntı: mrtrhn

Kamera da s6 ya rakip oldu desem yeridir. Açma çekme odaklama hızı muazzam ama o parayı veren adam lg alır mı bilmem.

her ne kadar s6 ya rakip olsada hala ip6ya rakip olamaz. Hatta hiçbir telefon iphone 5s ve üzerindeki cihazalara kamera konsuunda rakip olamaz.

Lg g2 fanıyım.

Aynen. Iphone 4 bile g3 den iyi çekiyor :):) Komik olmayin arkadaslar yani.

Hiçbir telefon iPhone'a rakipmi olamaz..

iPhone 4 LG G3'ten dahami iyi fotoğraf çekiyor..

Hard iPhone Fan diye buna derim ben ay canlarım benim ya ben size kıyamam tabiki öyledir

üç üst mesajım

''her ne kadar s6 ya rakip olsada hala ip6ya rakip olamaz. Hatta hiçbir telefon iphone 5s ve üzerindeki cihazalara kamera konsuunda rakip olamaz.

Lg g2 fanıyım''

iphone 4 abartı olmuş tabi de en az iphone 5 ve üstü g3'den daha iyi fotoğraf çekiyor evet. Her ne kadar bataryasını, arayüzünü sevmesemde, apple kamerada rakipsiz.

Zıttını savunanlar, 'gülenler', ya hiç iphone kullanmamış yada apple'a para yedirmek istemeyenler.

Son olarak şunu söyleyeyim, g2'nin batarya süresi gibi bir süre ip6'da olsa hiç düşünmeden alırım iphone 6. Veya, ip6daki kamera gibi bir kamera g4 de olsun hiç düşünmeden alırım g4'ü.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kamera da s6 ya rakip oldu desem yeridir. Açma çekme odaklama hızı muazzam ama o parayı veren adam lg alır mı bilmem.

her ne kadar s6 ya rakip olsada hala ip6ya rakip olamaz. Hatta hiçbir telefon iphone 5s ve üzerindeki cihazalara kamera konsuunda rakip olamaz.

Lg g2 fanıyım.

Hard iPhone Fan diye buna derim ben ay canlarım benim ya ben size kıyamam tabiki öyledir

üç üst mesajım

''her ne kadar s6 ya rakip olsada hala ip6ya rakip olamaz. Hatta hiçbir telefon iphone 5s ve üzerindeki cihazalara kamera konsuunda rakip olamaz.

Lg g2 fanıyım''

iphone 4 abartı olmuş tabi de en az iphone 5 ve üstü g3'den daha iyi fotoğraf çekiyor evet. Her ne kadar bataryasını, arayüzünü sevmesemde, apple kamerada rakipsiz.

Zıttını savunanlar, 'gülenler', ya hiç iphone kullanmamış yada apple'a para yedirmek istemeyenler.

Son olarak şunu söyleyeyim, g2'nin batarya süresi gibi bir süre ip6'da olsa hiç düşünmeden alırım iphone 6. Veya, ip6daki kamera gibi bir kamera g4 de olsun hiç düşünmeden alırım g4'ü.

iPhone 6 Plus kamerası desen hak vereceğim de iPhone 5S diyorsun el insaf ya.. Kamera konusunda herkesin %80 fikri Note 4 ve S6 daha iyi bunlar objektif yaklaşanlar diğer %20 kısım ise kendi görüşü sadece ama görüş gerçeği değişmez ve bunu Note 4 vede S6 birçok testte kanıtladı.

Sony, LG ve HTC gibi marklara Apple rakip olabilir ama şu anda tartışmasız Note 4 ve S6'ya rakip olamaz.

Ha kötümü değil hepsi iyi kameralara sahip ama Samsung hepsinden bir tık daha önde ve Note 5 için kamera beklentim çok yüksek.

Zıttını savunanlar hiç iPhone kullanmamış demişsin evet biz iPhone kullandık ama belliki sen hiç eline Note4 veya S6 almamışsın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Lg g2 fanıyım.

üç üst mesajım

Lg g2 fanıyım''

iPhone 6 Plus kamerası desen hak vereceğim de iPhone 5S diyorsun el insaf ya.. Kamera konusunda herkesin %80 fikri Note 4 ve S6 daha iyi bunlar objektif yaklaşanlar diğer %20 kısım ise kendi görüşü sadece ama görüş gerçeği değişmez ve bunu Note 4 vede S6 birçok testte kanıtladı.

Sony, LG ve HTC gibi marklara Apple rakip olabilir ama şu anda tartışmasız Note 4 ve S6'ya rakip olamaz.

Ha kötümü değil hepsi iyi kameralara sahip ama Samsung hepsinden bir tık daha önde ve Note 5 için kamera beklentim çok yüksek.

Zıttını savunanlar hiç iPhone kullanmamış demişsin evet biz iPhone kullandık ama belliki sen hiç eline Note4 veya S6 almamışsın.

Ne note 4 s6ymis kardes.

Son sozumu, android telefonlar hicbie zaman kamera konusunda apple cihazlari gecemiycek diyerek tamamliyorum

İyi forumlar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.