Şimdi Ara

Kamerasız bir telefon arıyodumda (:

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum okul açıldı normalde kullandığım telefon 6670 ama okulda kamerası yüzünden sorun oluyor internette biraz araştırma yaptım fakat çok fazla tatmin edici bir sonuçla karşılaşmadım sadece w950i vardı onunda fiyatına göre kat kat daha üstün bir telefon alınabilir...

Demem o ki bana;
    1.Kamerasız
    2.M.p.3 Player çalan
    3.Radyolu
    4.Bluetooth (olmasa da olur) (: özellikleriyle bir telefon lazım (:

en azından mp3 yada radyo çalsın yeter ama kesinlikle kamerasız

şimdiden sağolun arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxiD3131 -- 24 Eylül 2007; 16:01:58 >

• e60
  • E60 özellikleri

Kızılötesi - Var
    Bluetooth - Var
    Genişletilebilir Hafıza - Var
    Mp3 çalar - Var

Radyo çalar - Yok
    Dahili kamera - Yok

ve daha birsürü özellik..Ama önemli özelliklerden (benim için) birisi radyo yok. Radyosuz bir hayat düşünemiyorum.

Fiyat 495.72 YTL - 856.86 YTL arası değişiyormuş...

Şimdi bu telefonun m.p.3 kalitesi nasıl yani bir walkman telefonla kafa kafaya bir durumu yok heralde değilmi ?
    @_Maxy_
    Mesajın için sağol dostum...
  • nokia E60 modelinin şarj süresi sorun yaratabilir bu arada ses kalitesi walkman serisi ile karşılaştırılamaz.
  • Nokia E50-2
  • sony ericsson m600i
  • @izmirli mert - Cevap için teşekkür ederim..

@GaMeLeCtROniCa - Nokia E50-2 yi biraz araştırdım özellikleri pek cezbetmedi dediğim gibi mp3 kalitesinin birazcıkta olsa iyi olmasını düşünüyorum zaten bende 6670 var gayet memnunum fakat kamerasından dolayı okula götüremiyorum 6670 ile aynı özelliklere sahip neredeyse :(

@serkaN - M600i ye baktım telefon değil bilgisayar gibi birşey o :D q klavyesi falan var okadar büyük bi telefon alamam malesef

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    piyasada çekici telefon yok
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • piyasada kamera olmayıpta mp3 çalabilen çok da model yok aslında. w950,m600,e60 gibi modellerde telefondan öte cihazlar. neyse zor bi seçim senin için,kolay gelsin
  • en sonunda gidip 8210 alıcam :D radyosu yeter bana adam gibi bi tane bulursam alırım inş. Bu konuda çok çaresizim :S neden telefon şirketleri bizi düşünmüyorlar
  • sony ericsson j120 i için ne dersiniz ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: OxiD3131

sony ericsson j120 i için ne dersiniz ???

mp3 çalan bir model istediğin için böyle ucuz modelleri düşünmezsin diye düşündüm. ona göre seçeneklerin biraz daha artar. motorola f3 e de bak istersen ince ve şık bir model.
  • açıkçası eğer 1. telefon olarak alıcak olsam N90 alırım hiç düşünmeden. Fakat bunu okula götürücem 2. hattı takmak için alternatif telefon olarak kullanmak amacım bide mp3 radyo ektra özellik işte

usta f3 te ne mp3 var nede radyo :D çok güzel görünümü var ucuz 73 YTL ye satan yerler var...ancak düşüneceğim model değil

bende model beğenmedim haa

j120 yi sony nin sitesinde radyosu var olarak gösteriyor diğer bir sitede yok diyor + bluetooth, kızılötesi gibi hiçbir özelliği yokmuş :D pek araştıramamıştım onu

edit : radyosu kesinlikle var ve bu telefonu düşünüyorum :) ama daha iyi birşeyler bulabileceğimi düşünüyorum...

en son baktığım kamerasız olan j serisinde en çok beğendiğim 300 oldu "j300i" 3 tane renk seçimi var bu j serisinin hiçbirisinde ne bluetooth nede kızılötesi var sadece j300i de USB bağlantısı var + 12 MB telefon belleği var :s 2 mp3 le doldurcaz hafızayı ozaman hiçbiyerde de arttırılabilir bellek yazmıyor burdan anlıyoruz ki bu klastaki telefonlarda mp3 falan hikaye :D j230i var onunda sadece radyo özelliği var hoparlor falan var

ben en iyisi gideyim bir mp4 player alayım birde 1100 falan alayım

birileri birşey yazsın sinirlerim bozuldu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxiD3131 -- 25 Eylül 2007; 22:31:32 >

• flood olcak ama ben hala yardım bekliyorum
  • w950i
  • usta sağol da görmüyormusun mesajları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.