Şimdi Ara

Kamiq mi Astra mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Haklısınız ama kamiq vb araçlar bi şekilde insanların gözüne hoş gelen arabalar. Zaten üreticilerde bu pazarı bu şekilde yönlendirmek için mi dersiniz yoksa talebe karşı üretim yaptılar mı dersiniz hemen her marka b suv pazarına girmiş ve hemen hepsininde hedeflediği satış rakamlarına ulaşmış olduğunu düşünüyorum.

Kamiq,
    2008,
    Puma,
    captur,
    c3a,
    kona,
    Stonic,
    cx3,
    juke,
    crossland,
    arona,
    T-roc
  • Bütçe nekadar bütçede yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    250.000
  • Bu opelin 1.4t olan motoru kronik piston kırmasıyla meşhur olan motoru mu?

• escanor_ kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum öylemiymiş
  • Kamiq

• Kamiq

• kimbülü29 K kullanıcısına yanıt

Kamiq değilde astra aldıysanız sahibinden sitesine girerek yaptığınız yanlışı kendiniz görmüşsünüzdür.

skodanın ikinci eli opelden iyidir,hele birde yeni kasa astra gelince o eski kasayla arasındaki fark iyice açılacak,kamiqle arasında uçurum bir fark olacak.

opelin ikinci elini(yeni araçlardan bahsediyorum 10 yıllık değil)skodadan iyi sanan birisinden araç tavsiyesi almayın.

• Dahada kötüsünü yaptım. Hiçbir şey almadım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Skoda peugeot ve vw,diğer markalar ya premium,yada bunlar kadar değerini koruyamıyor,seat ta bunların bir tık altında

japonların,korelilerin(c suv hariç) yalıtımı kötü yada ikinci eli kötü vs vs

bu üç markadan şaşmamak lazım,toyota reno fiat falanda satıyor ama zaten o kadar çok ki,o kadar kolay bulunuyorki ondan çok satıyor ve fiyatı enflasyon karşısında eziliyor

1-vw

2-peugeot

3-skoda

başka marka bakmak = zararı kabullenmek.

Burda bazıları skoda satılmıyor ikinci eli sıkıntılı vs yazmış

skoda şu an vw ve peugeot ile birlikte satışı en hızlı ve değerini en iyi koruyan,aranan bir marka

ilk 3te, opelle falanda ilgisi alakası yok bu konuda(değerini koruma).premium harici liste(prim yapma ve satış)

1. grup-vw peugeot skoda
    2. grup-seat hyundai honda
    3. grup-kia nissan opel
    4. citroen fiat
    5. suzuki mitsubishi vs vs vs
    6. enflasyona ezilen alınmaması gerekenler:toyota renault ford.

clio corolla megane focus vs yi belki daha hızlı satabilirsiniz,ama ettiğiniz kar çok daha az,zararda çok daha fazla olucaktır,daha hızlı satmanız değerini koruduğu anlamına gelmiyor, araçların piyasası döviz kuru gibi artmıyor

bazıları araç hızlı satılınca süper falan sanıyor bu markalar sadece zarar ettiriyor, satıştan zerre kadar anlamıyor bu markaların ikinci elinin iyi olduğunu sananlar.

kamiqi piyasanın 30 altına koyup anında satarsınız,ettiğiniz karda megane corollayı ortalama pazarlıksız(en ucuz değil ortalama bir ilan)dan MİNİMUM 2 kat kâr ederek satarsınız,bilmem anlatabildim mi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.