Şimdi Ara

kamkitoşlar yeni bi hero keşfettim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BySaVeR

kamkitoşlar yeni bi hero keşfettim

rivende vardı en son maçta maymun ettim .d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• helal reyiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

Haklısın geçende 1v5 penta attım dayanamayıp benim takımıda kestim sonra basedeki kuleyide kesip basede doğar doğmaz adamları kestim

kendi takımındakileri nasıl kesiyosun banada söylesene pk olma var mı ben yapamadm

• quote:

Orijinalden alıntı: Sorakanın muzu

helal reyiz

sagoL kardshm

• 2 top op
  • quote:

Orijinalden alıntı: BULUNMAZ HİNT YAPRAĞI

quote:

Haklısın geçende 1v5 penta attım dayanamayıp benim takımıda kestim sonra basedeki kuleyide kesip basede doğar doğmaz adamları kestim

kendi takımındakileri nasıl kesiyosun banada söylesene pk olma var mı ben yapamadm

Karşı takımdaki dariden tek yemessen kendi takımındakileri kesme şansına erişiyosun ben öyle yaptım.
  • daha dün özürlü inc demiştim doğru çıktı
  • olaf solo top ve jungle da gayet güzel oluyor hele true damage özelliği çok işe yarıyor bir ara zaten turnuvalarda da çokça oynanıyordu şimdi biraz göz ardı edildi tekrar canlanabilir mi metaya bağlı :D o yüzden solo q da gayet iş yapar seninde dediğin gibi
  • Peki

• kamkitoşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: OwerKing

olaf solo top ve jungle da gayet güzel oluyor hele true damage özelliği çok işe yarıyor bir ara zaten turnuvalarda da çokça oynanıyordu şimdi biraz göz ardı edildi tekrar canlanabilir mi metaya bağlı :D o yüzden solo q da gayet iş yapar seninde dediğin gibi

hocam ilk defa oynadım daha 2-3 kez.hem early hem latede gerçekten çok op. Yada bana öyle geliyor diyeceğim ama gerçekten güçlü.eskiden çok sık görüyordum artık fazla locklanmıyor nerf falan mı geldi?

• BULUNMAZ HİNT YAPRAĞI kullanıcısına yanıt
    Q skillinin slow efektini düşürmüşlerdi sadece gerçekten ona da ihtiyacı vardı olafın fazla op bi slow effect bırakıyordu artı baltayı aldığında da bu efektin tekrar olacağını düşünürsek yerinde bi nerfti ve birazda jungleda golem iteminin hp oranı düşürüldü 500 den 350 ye oda olafın pick ratiosunu düşürmüş oldu bu tabi ki jungleda topta yine yerinde ve iddialı bir pick
  • quote:

Orijinalden alıntı: OwerKing

Q skillinin slow efektini düşürmüşlerdi sadece gerçekten ona da ihtiyacı vardı olafın fazla op bi slow effect bırakıyordu artı baltayı aldığında da bu efektin tekrar olacağını düşünürsek yerinde bi nerfti ve birazda jungleda golem iteminin hp oranı düşürüldü 500 den 350 ye oda olafın pick ratiosunu düşürmüş oldu bu tabi ki jungleda topta yine yerinde ve iddialı bir pick

q su düşmüs hocam aynen 2-3 saniye etkisi var sonra hemen siliniyo.ilk oynadım ama kasılınca lane kaybetmiyor bariz üstünlüğü var

• Bir hydra birde botrk çıkıyorum gerisi tank ruh gömleği randuin günateşi vs ulti flnda büyü direnci, zırh veriyor ulti basıyorum 5 kişinin arasına dalıyorum w ile birlikte hayvanımsı derece can çalmam oluyor pasifide baya işe yarıyor as + ls rünleriyle giriyorum tam ölcem ikinci şans masterieside w ile birlikte hayat kurtarıyor
  • ok
  • Geçen gene demaciadayım öyle işte.
  • quote:

Baya aşmışın

• Olaf la hem tank hemde ad bir kahraman olabilirsin ama tek başına oyun taşıyamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuklacini

Olaf la hem tank hemde ad bir kahraman olabilirsin ama tek başına oyun taşıyamazsın.

taşırsın

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.