Şimdi Ara

Kamp,Ev,Dışarısı İçin; SU GEÇİRMEZ Fener, Yardım Işığı, Sinek Kovucu, Açil Saldırı Çekici, Powerbank

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kamp,Ev,Dışarısı İçin; SU GEÇİRMEZ Fener, Yardım Işığı, Sinek Kovucu, Açil Saldırı Çekici, PowerbankKamp,Ev,Dışarısı İçin; SU GEÇİRMEZ Fener, Yardım Işığı, Sinek Kovucu, Açil Saldırı Çekici, PowerbankKamp,Ev,Dışarısı İçin; SU GEÇİRMEZ Fener, Yardım Işığı, Sinek Kovucu, Açil Saldırı Çekici, PowerbankKamp,Ev,Dışarısı İçin; SU GEÇİRMEZ Fener, Yardım Işığı, Sinek Kovucu, Açil Saldırı Çekici, PowerbankKamp,Ev,Dışarısı İçin; SU GEÇİRMEZ Fener, Yardım Işığı, Sinek Kovucu, Açil Saldırı Çekici, PowerbankKamp,Ev,Dışarısı İçin; SU GEÇİRMEZ Fener, Yardım Işığı, Sinek Kovucu, Açil Saldırı Çekici, PowerbankKamp,Ev,Dışarısı İçin; SU GEÇİRMEZ Fener, Yardım Işığı, Sinek Kovucu, Açil Saldırı Çekici, PowerbankKamp,Ev,Dışarısı İçin; SU GEÇİRMEZ Fener, Yardım Işığı, Sinek Kovucu, Açil Saldırı Çekici, Powerbank

Kamp, Ev ve Dışarısı İçin; SU GEÇİRMEZ Fener, Yardım Işığı, Sinek Kovucu, Acil Saldırı Çekici, PowerBank Özelliği
    Vergi Dahil 137.3TL - 207.87TL Arasında 3 Farklı Boyutlu Ürün

Ürün 3 farklı boyutta satılmaktadır. Her boyutun güç kapasitesi farklıdır. Su geçirmez ve batmayan özelliği ile suyun içinde rahatlıkla durabilir. Telefon gibi cihazlarınızı şarj edebilir aynı zamanda size ışık kaynağı olabilir. Sinek kovucu ışık özelliğide bulunmaktadır. Acil saldırı çekici olarakta kullanabilirsiniz. Kısacası tanıtım görselini izleyerek ve ürünün sayfasına bakarak tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Tanıtım Video

Satın Alma Link

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.