Şimdi Ara

kampanya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hoşbulduk real, ve aleyküm selam woodpecker.

yok ben gelmedim geçiyordum uğradım fazla kalmayacağım , bu önemli konu ile ilgili mesaj yazasım geldi, ondan yazdım.
  • saol <b>ali_sami</b> kardeş özlettin harbi kendini...

sende eksik olma <b>numberr_one</b> güzel sözleriniz beni harbiden gururlandırdı...
  • lam hemen havalanma, üzülme diye yazdık onları gerçekle alakası yok. icq'dan verdiğin sufleler işe yaradı ama

şaka şaka, vallahi benim düşüncelerim (başımın etini yer durur sonra icq'da kofox efendi )
  • [dkkat][evlol][evlol][frndsp][cptn]
  • :)
    albayım (binbaşım) komtanum.tamam sakin ol. yanındayız walla..
    :))
  • ali sami de foruma takılırmış ah kofi teyzede eski işine geri dönse ne güzel olur forum
  • [dntw][bye]
  • Ohoo Cocugu oldurmussunuz simdiden [evlol] Oldurursek biz oldururuz [:P]

Ama daha olecek gibi de gozukmuyor
  • [saek][cptn]
  • ali sami wallahi duygulandım haa...
    Ne günlerdi yauu
    Dediklerin çok doğru.Kendini bilmez kişilerin konuşmaları bazen beni bile çileden çıkarıyor.
    4-5 aydır uğramıyodum foruma. Şu aralar girdim her kes değişmiş çoğu kişi ayrılmış.Mesaj atıyorum ama tat yada başka bişeyler eksik. Ne bu yaw ketçapsız patatese dönmüş.Herkes birbirini karalamaya çalışıyor. Kofox görüşürüz.Ali sami görüşürüz.Maat hocam görüşürüz.Mike görüşürüz.Richy senle zaten arada görüşüyo.Faturada çok kabarık geliyo zaten.Belki bende arada uğrarım.İyi geceler beyler...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ReaL</i>
    <br />MERT icq no'nu yazar mısın :)) bende yoktu da... yani icq kullanmıyordun.msn de açılmıyor zati...
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

216135800 real sen benim listemdesin zaten de ben sna mesaj yollim sen beni listene al onay bekliyosun listemde.

ilhan sen ne zaman yükledin bana icq'yü.ben kendim yükledim olm.sen ne zaman benim pc'me bir yazılım yükledin.Allah allah niye öle yazdın ki oraya
  • Yaklasik 40 dakika icindeki 8. Hort. Artik yoruldum. Bu da yaklasik 9 yillik bir hort. Beni bunlarla hatirlayin. Oww yee

Hicbir artniyetim yok. Tek istegim, forumda taninan birisi olmak ( iamburak , duygusal-adam gibi) cunku bu forumu gercekten seviyorum. Eger yanlis bir sey yaptiysam ozur dilerim. Herkese iyi forumlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.