Şimdi Ara

Kampanya ''EA Sports, FİFA serilerinde Türkiye'ye önem versin!''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar.Pek forumlarda konu açmam o yüzden yanlış yere konu açtıysam özür dilerim.
    Bildiğiniz gibi Fifa 15'den bu yana Spor Toto Süper Lig oyunda yer alıyor(!).
    Ligimiz Fifa 18 ile birlikte Fifa 15 ten bu yana 4.senesine geçiyor.
    Ama ülkemiz ile ilgili hiç bir değişiklik yok.
    Ne bir stadyum ne de Türkçe spiker eklendi.
    Ve ülkemize onlarca güzel stadyum var iken.
    Uzun lafın kısası EA'nın Ülkemize daha çok önem versin diye kampanya başlattım.
    Umarım destek olursunuz.
    https://www.change.org/p/ea-sports-ea-sports-fifa-serilerinde-türkiye-ye-önem-versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goodgamer -- 16 Eylül 2017; 11:47:9 >

• imzayla olacak iş değil o. Ultimate Team oynanma oranlarına göre düzenlerler asıl para ordan geliyor.
  • Kardeşim yanlış anlamada oyun okadar güzel olmuşken derdin tr'deki stadlar mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asıl düzeltilmesi gereken şu; Maç eşleştirme ayaralarında Türkiye'yi ortadoğu bloğuna almış olmaları.
    Hindistan-israil-arabistan-mısır-iran-pakistan-filistin dan rakip yönlendiriyorlar. Araplarda zaten düzgün bir kablo altyapısı bulunmuyor, %70 i 3g-4g ile bağlanıp oyun oynuyor 300 ping ile gelen rakipler sizi memnun ediyor mu?
    Ben sadece Türkiyeden rakipler ile oynamak istiyorum mesela neden mümkün olamasın?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.