Şimdi Ara

Kampanya!! Fındık Giresundaki fiyata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Diğer
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni toplanmış Giresun fındığının kilosu sadece 16 Lira. İsteyen araştırabilir, Giresunda aynı fiyata satılıyor. Kargo alıcıya aittir. Hiçbir kar koymadan satıyorum. Bu fiyatlar diğer şehirlerde 30 liraya kadar çıkabiliyor. İlgilenenler özel mesaj ile ulaşabilirler.

Edit: Giresun Eynesil ilçesinde 1 hafta önce toplanmıştır. Yeşil kabuğuyla değil, patos atılmış şekilde, kahverengi kabuğuyla gönderilecektir. Resimler eklenmiştir.
     Kampanya!! Fındık Giresundaki fiyata Kampanya!! Fındık Giresundaki fiyata Kampanya!! Fındık Giresundaki fiyata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayri Potur -- 17 Ağustos 2015; 9:38:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Silinen konudaki arkadaşlar fındığın özelliğini resmini vs. eklemenizi istemisti

• Teşekkürler hocam bilgi verdiğiniz için

• Güncel

• Bi siftah yapamadın be hocam. :) Diğer konu açan arkadaşa da söyledim, sanalpazarda hazır ilan açın öyle alsın insanlar. Hem kod verdiği için anlaşmalı kargoyla ucuza gönderme imkanı da var.
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Açtım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayri Potur

Açtım hocam

Link nerde ? :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • diğer arkadaşada yazdım hocam karadenizden arkadaş 15 e aldı.toptancıya 12 ye veriyor köylüler sende 13 den ver 5 kilo alayım direk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayri Potur

Yeni toplanmış Giresun fındığının kilosu sadece 16 Lira. İsteyen araştırabilir, Giresunda aynı fiyata satılıyor. Kargo alıcıya aittir. Hiçbir kar koymadan satıyorum. Bu fiyatlar diğer şehirlerde 30 liraya kadar çıkabiliyor. İlgilenenler özel mesaj ile ulaşabilirler.

Edit: Giresun Eynesil ilçesinde 1 hafta önce toplanmıştır. Yeşil kabuğuyla değil, patos atılmış şekilde, kahverengi kabuğuyla gönderilecektir. Resimler eklenmiştir.
     Kampanya!! Fındık Giresundaki fiyata Kampanya!! Fındık Giresundaki fiyata Kampanya!! Fındık Giresundaki fiyata

İç fındık yokmu? Kavrulmuş ya da kavrulmamış şekilde. Ayrıca sanalpazar linki nerede? Bu yıl doyasıya fındık yemek istiyorum inşallah.

• 13 liradan bugün aldım 5 kilo, 16 lira pahalı. ama aldığımı çok beğenmedim, büyük kısmı ufaktı fındıkların. 13 liradan veriyorsanız alabilirim.
  • Azazil88 kullanıcısına yanıt
    Bu da öyle. Tadı iyi de çok ufaklı işte.Resimdeki gibi değil.Neyse artık onu da öyle yeriz.
  • 13 tlye fındık alıyorsunuz bana kalırsa öyle olması(40-45 randıman olması) biraz normal(tabi satan kişi randımanını 50-52 demediği sürece,yoksa etik bir satış olmaz.)Ben şahsen 50-52 randıman fındıgı acil para ihtiyacım yoksa 13ten satmam.Şu anda okul zamanı + kurban bayramı geliyor millet hem cocukları icin okul alışverişi yapmak zorunda hem de kurban için giyim alışverişi gıda alışverişi ve en önemlisi kurbanlık almak zorunda.Tabi fındıgı satmadan ellerinde para olmadıgından dolayı bunları alamayacakları için mecburen fındık satıp bu ihtiyaçları karşılamaya calısacaklar.Tüccarlar da bunu bildigi için bu zaaftan yararlanarak fındıga 10.5 11tl veriyor.Paraya ihtiyacı olan insanlar da mecbur olarak bu fiyata satıyor.Fakat çogu üreticinin öyle para ihtiyacı yok bazıları da az miktarda satıyor hepsini satmıyor dolayısıyla fındığın çoğu piyasaya girmediği için alacak olan şirketler daha yüksek fiyat vermek zorunda kalacaklar ve fındık kurban bayramından 1 ay sonra 13.5 14 olacak mayısa da en az 16-16.5u görecek. O fındıklar 50 randıman oluyor tabi.Bu 50-52 randıman fındıklar iç olarak kavrulup geliyor 1kgsu 60tlye satılıyor ismi duyulmuş firmalar tarafından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 14 Eylül 2015; 21:47:05 >

• yigitcan19901 Y kullanıcısına yanıt
    5 Kg için 85'e ilan açıldı.16'ya falan geliyor.13 değil.10 TL de kargo etti 95.
  • Erhan07 E kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam 16dan almıssınız o zaman.5tl de sanalpazar komisyon koymus 5kg 16tlden 85tl etmiş.kargo işin sıkıntı kısmı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 15 Eylül 2015; 0:13:41 >
  • yigitcan19901 Y kullanıcısına yanıt
    ptt kargo gayet uygun aslında, 5 kilo için hesaplamıştım şube teslim 10 lira civarıydı. ben elden aldığım için sıkıntı olmadı kargo.

şimdi ben 1-2 ay sonra kabuklu fındık istesem uygun fiyattan bulabilir miyim hocam? giresun olması şart değil sivri bile olur. geçen gün pazarda sivri fındığı 25 liraya satıyordu adam. karadenizde 12 liraya aldım diyen var, kafayı yememek elde değil :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.