Şimdi Ara

!KAMPANYA! İTHAL AYAKKABİLAR! AİRMAX-BOT VS. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
16
Favori
3.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mobilden olduğum için biraz şekilsiz oldu mesaj kusura bakmayın
    Bu modellerden göremedim elinizde var mıdır?

!KAMPANYA! İTHAL AYAKKABİLAR! AİRMAX-BOT VS. !KAMPANYA! İTHAL AYAKKABİLAR! AİRMAX-BOT VS.gs

!KAMPANYA! İTHAL AYAKKABİLAR! AİRMAX-BOT VS. !KAMPANYA! İTHAL AYAKKABİLAR! AİRMAX-BOT VS.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hogokce -- 28 Ekim 2015; 1:02:50 >

• hocam ürünler replika mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoulkharnein

hocam ürünler replika mı?

Bizde yalan yok hocam botlar 1 e 1 Kalitede replikadır su vs geçirmez..
    Airmaxler orjinaldir distibiratörsüz ithal edilmiştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celikyusuf -- 31 Ekim 2015; 18:58:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Resmi tatilin ardindan bugun kargom elime ulasti airmax bekledigimden cok daha iyi cikti tesekkur ederim hayirli satislar...

• quote:

Orijinalden alıntı: wildcats

Resmi tatilin ardindan bugun kargom elime ulasti airmax bekledigimden cok daha iyi cikti tesekkur ederim hayirli satislar...

hayirli gunlerde kullanin goruslerinizi paylastiginiz icin ben tesekkur ederim

• Satıcıdan airmax siparişi verdim açıkçası an başta kafamda soru işaretleri vardı ama gayet samimi bir şekilde bütün sorularımı cevapladı yarın kargoya verilecek kargo süreci ve ürün hakkında yorumları geldiği zaman paylaşırım...
  • 2 adet airmax sipariş etmiştim. 2si de elime ulaştı ve beklediğimden daha kaliteli çıktı. üstelik fiyatları da çok uygun. güvenilir alışveriş için teşekkürler . hayırlı satışlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagadagadas

2 adet airmax sipariş etmiştim. 2si de elime ulaştı ve beklediğimden daha kaliteli çıktı. üstelik fiyatları da çok uygun. güvenilir alışveriş için teşekkürler . hayırlı satışlar...

ben teşekkür ederim çağdaş bey ..Fiyat konusunda konumda da belirtmiştim zaten uygun tutacagımı ama en çok kız arkadaşınız için kendi zevkimle gönderdiğim ayakkabıyı begenmesi çok mutlu etti beni güvenip alışveriş gerçekleştirdiğiniz için tekrar teşekkür ediyor elimdeki bütün ürünler için her zaman yardımcı olacağımı belirtmek istiyorum..

• bayram kardeşim konuda süreci paylaştığın için teşekkür ederim ürün geldiğiginde de görüşlerini paylaşırsan çok güzel olur..
    kardeşimizin dediği gibi ürününü yarın sabah ilk iş olarak kargolayacağım kendisi öğrenci bir kardeşimiz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım boşuna dememişler kiminin parası kiminin duası

• Hocam bizde yalan yok airmaxler orjinal demişsiniz ama bu fiyata insanın orjinal olduğuna inanası gelmiyor,eğer gerçekten orjinal olduğunu kanıtlayabilirseniz almak isterim,bu fiyata nasıl ithal edebiliyorsunuz acaba ve ayakabılar elimize ulaştığında nike mağazısına gidip sorup orjinal değil derlerse iade alırmısınız..
  • İnsanların o kadar yorumları neden silindi ? Veya 4 Gündür Foruma giriş yapmamışsınız, MEsajlara cevap vermiyorsunuz.
    DH ayakkabıcısı olacaksınız bu kadar ilgisizlikle olmaz sanırım.
    Şimdi size güvenmeli miyiz güvenmemeli mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sCandaL3.8

İnsanların o kadar yorumları neden silindi ? Veya 4 Gündür Foruma giriş yapmamışsınız, MEsajlara cevap vermiyorsunuz.
    DH ayakkabıcısı olacaksınız bu kadar ilgisizlikle olmaz sanırım.
    Şimdi size güvenmeli miyiz güvenmemeli mi ?

hocam is disi ozel durumlardan dolayi bayagi yogunum bizde insaniz ozel hayatimiz var ondan giremedim satis devam ediyor...

Bu arada mesaj filan silmedim ben kimsede silmemis zaten baska bir uye yorum yazdigi zaman bildigim kadariyla ben istesemde kdldiramiyorum yorumu bununla ilgili bir yoneticiden bilgi alabilirsiniz kaldiko zaten 1 haftadan uzun suredir foruma giremiyorum sizde hizmet gormek istedigini icin haklisiniz ama dedigim gibi bayagi yogundum gorusleriniz icin tesekkur ederim...

• celikyusuf kullanıcısına yanıt
    tamam o zaman pm atıp soru sormuştum yanıtlayabilir misiniz?
  • 2 Adet Sipariş verilmiştir. Bugun Kargoya yetiştirilecek. Geldiği zaman kalitesi hakında yorumlarımı yapacağım.
    Umarım sıkıntı yaşamayız.
    Hayırlı Satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sCandaL3.8

2 Adet Sipariş verilmiştir. Bugun Kargoya yetiştirilecek. Geldiği zaman kalitesi hakında yorumlarımı yapacağım.
    Umarım sıkıntı yaşamayız.
    Hayırlı Satışlar.

arkadasin kargosu guzel bir sekilde paketlenip kargoya teslim edilmistir

• selam bu üründe 41 numara varmıdır ve fiyat nedir acaba ?
     !KAMPANYA! İTHAL AYAKKABİLAR! AİRMAX-BOT VS.
  • quote:

Orijinalden alıntı: t.idrisagalar

selam bu üründe 41 numara varmıdır ve fiyat nedir acaba ?
     !KAMPANYA! İTHAL AYAKKABİLAR! AİRMAX-BOT VS.

Forumumuza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz

• FİYATLAR OLDUKÇA UYGUN..... FORUMA HOŞGELDİNİZ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: morthy

FİYATLAR OLDUKÇA UYGUN..... FORUMA HOŞGELDİNİZ...

Tesekkur ederim hos bulduk....

• Bi gün lazım olur takip
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.