Şimdi Ara

[SATILDI] Modern Warfare III - Modern Warfare II - Black Ops Cold War - Modern Warfare 2019

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [SATILDI] Modern Warfare III - Modern Warfare II - Black Ops Cold War - Modern Warfare 2019
    [SATILDI] Modern Warfare III - Modern Warfare II - Black Ops Cold War - Modern Warfare 2019

SATILDI Battle.Net hesabı, 2019 yılından beri oynadığım Battle.Net hesabıdır. Ayrıca hesapta; Modern Warfare II , Modern Warfare 2019 ve Black Ops Cold War bulunuyor.

Şu an Bahar Kampanyası adı altında Dört oyunun güncel Battle.Net fiyatları;

Call of Duty Modern Warfare III : 1.300 TL
    Call of Duty Modern Warfare II : 910 TL
    Call of Duty Black Ops Cold War : 514 TL
    Call of Duty Modern Warfare 2019 : 514 TL

Hesabımın fiyatını resmi sitedeki fiyata göre belirliyorum, indirim veya kampanya olunca ben de ona göre makul bir fiyat belirliyorum. Sonuçta emek verilmiş,leveli yükseltilmiş bir hesap, o yüzden boş hesap fiyatlarıyla bir tutulmaması gerekir diye düşünüyorum.

MW3 Multiplayer ve Warzone 400 Level. Silahlar %99.9 açılmış durumda.
    Makarov,Snoop Dog,Ghost,Captain Price,Rick Grimes,Soap,Gaia,Spawn ve bir kaç Özel Operatör daha var. Özel Silahlar, Perkler, Camolar, Emblems,Loading Screens,Premium Master Calling Cards da var. Satılana kadar hesapta oynamaya devam ediyorum.. Season 3 Battle Pass %21 açıldı. 550 CP bulunuyor.

Pazarlık Yoktur. Herkese iyi oyunlar, iyi alışverişler dilerim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 3000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Hatay Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Takip

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hesap CSALTURK adlı üyeye satılmıştır. Keyifli oyunlar dilerim hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.