Şimdi Ara

(Kampanya Sona Erdi)Migros Somon Füme 100G 1 Alana 1 Bedava 14,50 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
5.874
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • millet ne şanslı, şusi yapacak kadar hamarat hanımlar denk geliyo,
    bizimki de dışarda yiyelim diyor
  • A z önce reyonda görüp 4 paket aldım konu açacaktım süper fiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizimkisi çiğ balık meraklısı ama fiyatı görünce pazardan 3 kilosu 10 liraya hamsi alıp çiğ yerim daha iyi dedi.

Hamsiyi temizledikten sonra 3 gün tuz ve soğanda bekletiyor. Arada ben de yiyom.

• Yarın bulabilirsem alayım bundan, teşekkürler.
  • BekiRoRo B kullanıcısına yanıt
    hamsi gibisi var mı ?
    tabi çakma marmara olmazsa :)
  • Arkadaşlar bunu hamsi yapar gibi mısır ununa bolayıp kızartmak suretiyle yesek lezzetli olur mu önerir misiniz? Veya balık-ekmek ya da rakı-balık için iyi bir tercih mi? Yarın bakayım, varsa alayım, yoksa muadili olarak palamut vs bakacağım artık.

• bence somon füme pek bizim millete göre değil. 10 kişiden 1 bilemedin 2si beğenerek ve severek yer. daha önce denemediyseniz kampanya var diye alınacak bir ürün değil. çöpe gideceğine paranız cebinizde kalsın.
  • Christhof C kullanıcısına yanıt
    Bizim millete ucuz olsunda ne olsa alır yer
  • Şimdi tavada pişirmeye gerek var mı yoksa bu şekilde yenir mi ? Tütsülenince zaten piştiği yazmışlar.

• Servis önerisi ekşi maya ince dilimlenmiş ekmek üzerine mascarpone peyniri sürülecek üzerine 1 dilim somon füme onun üzerine kıyılmış dereotu ile mideye indirilecek

• quote:

Orijinalden alıntı: xantorus

Servis önerisi ekşi maya ince dilimlenmiş ekmek üzerine mascarpone peyniri sürülecek üzerine 1 dilim somon füme onun üzerine kıyılmış dereotu ile mideye indirilecek

Aynen, yurtdışına gittiğimde bu şekilde yedim. Gayet güzel oluyor. Peynir krem peynir tadında bir şeydi. Net olarak bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkka

quote:

Servis önerisi ekşi maya ince dilimlenmiş ekmek üzerine mascarpone peyniri sürülecek üzerine 1 dilim somon füme onun üzerine kıyılmış dereotu ile mideye indirilecek

Aynen, yurtdışına gittiğimde bu şekilde yedim. Gayet güzel oluyor. Peynir krem peynir tadında bir şeydi. Net olarak bilmiyorum.

Evet krem peynir tarzı taze bir peynir labne de kullanılabilir

• Öğrenci halimizle bizim neyimiz eksik diyip aldık ve somonlu makarna yaptık teşekkürler sıcak fırsatlar

Bu arada tadı bana baya ağır geldi dendiği gibi herkesin seveceği birşey değil lakin vize zamanı omega 3 işe yarar diye gömdük

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Migrosta görmüştüm 100 gr somon mu satıyorlar ne acaip diye bakmamıştım. Somon fümeyi çok severim, yarın hemen alayım. Teşekkürler.

• ne pis boğazmışsınız arkadaş bunlar nasıl tarifler

• Ben de 4 tane aldım

SKT 15 . 12 . 2017

Maalesef paketi kaplayan tek dilim halinde Sadece bu beni hayal kırıklıgına ugrarettı. 2 veya 3 ince dilim bekliyordum Tek dilim olması sebebiyle fazla ince değil Lezzet tatmin edici Füme tat yoğunluğu baskın değil

Buzdolabında sıfır derece bölmesinde saklamayı unutmayın

Alanlara afiyet olsun

• quote:

Üstüne de bir adet kapari unutma

• Ben de aldım krem peynir domates çavdar ekmeği ile güzel oluyor

• Kampanya Sona Erdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

millet ne şanslı, şusi yapacak kadar hamarat hanımlar denk geliyo,
    bizimki de dışarda yiyelim diyor

Suşi yapacak hatun bana denk geldiği için değilde, suşi yiyelim diye tutturduğunda dışardaki parçalanmalarımın verdiği yarayla, "sen şunu evde yapmayı neden denemiyorsun"a ikna olduğu için şanslıyım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.