Şimdi Ara

Kampanya Toshiba 16GB Bellek 9.90 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
6.669
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • su an satışta birtane bir önceki satışta almıştım bunu zaten evdeki tvde kullanacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sitede sıkıntı var sanırım üye olmaya çalışıyorum mail adreslerinizi kontrol edin diyor başka maille üye olmaya çalışıyorum sorun aynı çok denedim ama sorun aynı
  • kampanya ile birlikte 16 gb micro sd kartta alcaktım ancak fiyatını 18 tl'den 22 tl'ye yükseltmişler bende vazgeçtim eğer önceki fiyatına çekersen sipariş vermek isterim.
  • benim bellek kargolanmış.
  • Satışa sunulan 300 adet kampanyalı ürünlerin satışı tamamlandığından Kampanyamız sona ermiştir.

Kampanyamıza göstermiş olduğunu ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
  • arkadaşlar incehesabın yeni kampanyası nasıl suny nav-09 99 lira ,sıcak fırsatmı? sıcaksa paylaşıldımı , bölümde göremedimde.
    http://www.incehesap.com/sunny-nav-09-navigasyon-fiyati-21880/
    pardon gold bilgisayarda da 99 liraymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 27 Şubat 2013; 21:53:39 >
  • Arkadaşımla birlikte birer tane almıştık sabah, ikisi de hemen kargoya verilmiş (Yurtiçi Kargo). Kargo takip noları da sms le hemen gönderiliyor. Sırf bu sms hizmeti için bile özel bir teşekkürü hak ediyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakalak

quote:

Orijinalden alıntı: incehesap.com

Kampanya Toshiba 16GB Bellek 9.90 TL

Yok Artık !!

Toshiba Hayabusa 16GB USB 2.0 Beyaz Bellek 9.90 TL

Fırsat Detayları

• Fırsat ürünü stok ve süre ile sınırlıdır. Toplamda 300 adet ürün satılacaktır.
    • Fırsattan her üye 1 kez yararlanabilir.
    • Fırsat ürünü 27 Şubat 2013 Çarşamba günü saat 10:00 - 22:00 arasında rastgele zaman aralıklarında rastgele adetler ile satışa açılacaktır.
    • Fırsat ürünü satışa açıldığında Sepete At butonu aktifleşecek, ürün sepete atılabilir olacaktır. Fırsat ürününde Havale/Eft ile ödeme yapılamayacaktır.
    • Fırsat ürününü sepete atmış olmanız ürünü satın almış olduğunuz anlamına gelmez. Ödeme işleminin tamamlanması ve siparişin onaylanması gerekmektedir.
    • Fırsat'dan yararlanan üyelerimizin listesi bir sonraki gün ürün sayfasında yayınlanacaktır.

Toshiba Hayabusa 16GB USB 2.0 Beyaz Bellek 9.90 TL

hacı abi birde 16'lık micro sd kartlarda kampanya yapsanız çok hora geçer.

Class'ıda 10 olursa çok makbule geçer

• quote:

Merhaba,

Saat 15:30'a kadar verilmiş olan siparişler bugün kargolanacak, diğerleri ise yarın kargolanacaktır.

İyi günler dileklerimizle,

Saat 10. Sabah 10 da sipariş verdik. 12 saat gecti hala takip numarası yok sitede.

• quote:

Orijinalden alıntı: Levent.

benim bellek kargolanmış.

Hocam sizin sipariş numarası nedir

• mkv oynatırken problem çıkarıyo takılıyo bilginize( toshiba lcd de) LG için geçerli değil.
  • Siparişlerimiz an itibariyle elimize ulaştı, teşekkürler. Merakımdan soruyorum, ilandaki ürünlerin zemin kartonu yeşil renkte, gelen siyah kartonlu, farkı ne?
  • ürün elime ulaştı. biraz yavaş ama F/K iyi. teşekkürler incehesap.com daha sıcak kampanyalarınızda görüşmek üzere..
  • yetişemedik yaa...
  • benim de siparişim geldi bugun... fakat biraz cins bi bellek.. film yükleyip test ettiğimde, 15 mb ile yazmya baslayıp 30 sn sonra 5mb kadar hız düşüyor ve oyle devam ediyor... direk tv ye takıp film izlemek için almıstım zaten.. çok da sorun değil yavaş olması, mkv de dahil sorun yaşamadım, iş görüyor.. güzel kampanya idi..
  • bende usb bellek ve sd kart almıstım.

usb bellegi kayıtlı uydu alıcısına takdım 5-10 dk kayıt yaptım netice suan icin mukemmel.
  • 24 saatte hızlı kargolama yazıyordu.. dün aldım suan sipariş durumundan baktığımda halen ürün hazırlanıyor yazıyor... anlamadımm
  • quote:

Merhaba,

Saat 15:30'a kadar verilmiş olan siparişler bugün kargolanacak, diğerleri ise yarın kargolanacaktır.

İyi günler dileklerimizle,

ben dün yani 27.02.2013 17:34 te sipariş verdim.. halen ürünler hazırlanıyor yazıyor.? sipariş no: 77054
  • ben bugün aldım hatta dün geldi kargoya gidip alamadım bu fiyata gerçekten iyi kampanya için sağolun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.