Şimdi Ara

Kampanya ve Parca Degisimi hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 Nisandan sonra bende bir Monster notebook siparisi vermek istiyorum.Notebooku ailem alacak,yalnız ben Kadıkoye yakın da olmamdan dolayı nakit ile parca yukseltimi yapabiliyormuyum teslimat oncesi?

Baska bir sorum ise yaz kampanyası gibi birşeyler olmayacak mı? Malum yaz geldimi yaz indirimi,karne indirimi vs vs olur.Monster da ise yaz geldikçe herşey pahalılanıyor . Ne zaman almak mantıklı olur? (EM serisinden alacagım).Normalde sitelerinden mail atmıstım 2 sorumu,ama asla cevap gelmedi.İnsanı da bir korku sarıyor parayı da verince asla notebook gelmeyecek diye

• Mail durumu boyle bir sakatlık içnde.

Kadir beye mail ataarsan her sabah 9.30 ile 9.45 arası cevabını alırsın isme ozel yolla yanı ortada durunca kimse bakmıyo.

Merak etme pc gelecektir mutlaka, çünkü en şanssız kul olan benım pc bile geldi

hem de 3-5 gün evvel yolladılar.

Monser demek kampanya demek aklasık 3 aydır takıp edıyorum ve her an ansızın yenı kampanyalar duyuruluyo,

Mail attım biten kampanyadan istemiştim cumartesı cevap geldı son gün yarın diye :D
    elımde tl yoktu dolar vardı, izmirin bir köyünde yaşadığımdan hafta sonu elımde dolarlar koşturdum acaba nede bozdururum dıye, karta tl yuklemesı yapabılecegım para alan atm aradım ilçede :D
    ama bulamayınca bunları kampanya bır daha olmaz dıye 60 gun sonra teslımatlı aldım kredı kartıyla. Amanın!! 1 hafta sonra bır kampanya 15 gün sonra mı 30 gun sonra teslım yaptılar :D
    Donakaldım vallahi :D Ama ...... giren şemsiye dedeim ve yola devam ettim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.