Audi a3 sportback 1.6 tdi stronic Beyaz atracction paket fakat araç kampanyalı olduğu için üstünde xenon plus, ipod bağlantısı, park mesafe, 16 inç çelik jant, çok fonksiyonlu direksiyon var. Kasa değiştiğinden dolayı fiyatı indirmişler. ilk kez a3 kullanacağım, golf fiyatına yakın , bu kasayı yeni kasadan daha çok beğendiğim için tercih ettim. Yorumlara açığım.
hayırlı olsun süper bi tercih olmuş.bu kasayı yeni çıkacak kasadan daha çok sevenlerdenim bende. aracın liste fiyatı 78.682tl. yaklaşık 12000tl. indirim yapmışlar fiyat bence gayet güzel. 1.4 tfsi içinde bu kadar indirim sözkonusu olurmu acaba?tekrar hayırlı olsun...
quote:
Orijinalden alıntı: müdür46
quote:
Orijinalden alıntı: cihanair
quote:
Orijinalden alıntı: docburhan
quote:
quote:
Audi a3 sportback 1.6 tdi stronic Beyaz atracction paket fakat araç kampanyalı olduğu için üstünde xenon plus, ipod bağlantısı, park mesafe, 16 inç çelik jant, çok fonksiyonlu direksiyon var. Kasa değiştiğinden dolayı fiyatı indirmişler. ilk kez a3 kullanacağım, golf fiyatına yakın , bu kasayı yeni kasadan daha çok beğendiğim için tercih ettim. Yorumlara açığım.
Daha once bir cok kez yazdim suanda cok guzel indirim var alinacak en iyi c sinifi hb arac
Arac hayirli olsun ne kadara geldi
Teşekkür ederim cihan hocam, 67.000 tl ye geldi. Aracın yol tutuşu ,süspansiyonu ve konforu açısından tatmin edici mi sizce?Aslında aileyiz küçük gelir mi diye şüphelerim var ama bakalım hayırlısı
çok iyi fiyat gerçekten süper
58,000 tl otomatik dizel İ30 satılıyor bence fiyat çok çok iyi allah kaza bela vermesin
xenon plus, ipod bağlantısı, park mesafe, 16 inç çelik jant, çok fonksiyonlu direksiyon bunlarda çok iyi olmuş
doğuşta çok fazla a3 var yanlız
O zaman 68.500 Tl'ye de focus satılıyor.Neden bunun söylenme gereği duyulmuyor.
hyundai ile audi arasında 9,000 tl fark var onun için yazdım
Ha yok yani i30 un tarafını tuttuğum için yazmadım cihan bey focusunda o fiyatı hak etmediğini belirtmek istedim sadece.
hayırlı olsun güzel seçim
quote:
Orijinalden alıntı: KUZEY_GÜNEY
quote:
Orijinalden alıntı: bencn17
quote:
Orijinalden alıntı: ecay
quote:
Orijinalden alıntı: bencn17
1.2 TFSI için 50.800 TL fiyat verdiler telefonda araç advanced paketli sadece donanım ve fiyat yönünde yorumu olacak var mı?
Fiyat gayet iyi.Advance paket ile beraber araç yeterli donanım doluluk oranına ulaşıyor.Sadece CC sıkıntı.Sanırım manuel modeli için fiyat aldınız.Ancak daha ucuza verirlerse 1.6 hitler motor da düşünülebilir.LPG ile sıkıntısız kullanılabiliniyor.Benzin bir gün mutlaka ki canınızı sıkacaktır.Ben LPGyi taktıktan sonra arabamı daha çok sevdiğimi söyleyebilirim.
Bende Hitler düşünüyordum açıkçası aldığım gibi LPG dönüşümü yaparım diye ellerinde yok sanırım bişey demediler onun için aldığım fiyat telefonda verildi bugün uğrayabilirsem bakacağım araca aslında hiç aklımda yoktu ama aracı yenilemek adına bu fiyata alınabilir gibi gittiğimde 1.6 motor için bir soruşturma daha yaparım.. Bu araç bu motorla gayet yeterli sakin kullanımda yakıt avantajı var fiyat avantajı var çok tercih edilmemeside fiyat avantajı sağlıyor vergi avantajıda var premıum segmentte en az giderli araca binme yöntemi bu olsa gerek diye düşünüyorum... Şu anda da benzinli araç kullandığım için yakıt açısından çok sorun olmayacaktır benim için diye düşünüyorum...
lpg garantiyi bozmuyor mu ? bu arada fiyat çok iyi.
Bozmuyor.Ladirenzo taktirirsaniz LPG kaynaklı sorunları da garanti dahiline almış oluyorsunuz.
İ30 ile a3 aynı kefeye konuyor İ30 daha iyi diyen bile oluyor vay arkadaş daha neler görücez ya
quote:
Orijinalden alıntı: hasanmerto
quote:
quote:
quote:
quote:
Daha once bir cok kez yazdim suanda cok guzel indirim var alinacak en iyi c sinifi hb arac
Arac hayirli olsun ne kadara geldi
Teşekkür ederim cihan hocam, 67.000 tl ye geldi. Aracın yol tutuşu ,süspansiyonu ve konforu açısından tatmin edici mi sizce?Aslında aileyiz küçük gelir mi diye şüphelerim var ama bakalım hayırlısı
çok iyi fiyat gerçekten süper
58,000 tl otomatik dizel İ30 satılıyor bence fiyat çok çok iyi allah kaza bela vermesin
xenon plus, ipod bağlantısı, park mesafe, 16 inç çelik jant, çok fonksiyonlu direksiyon bunlarda çok iyi olmuş
doğuşta çok fazla a3 var yanlız
O i30 diye küçümsediğin araç tamım tamına 9 yıl daha yeni bir araç.
Audi A3 ten de çok daha iyi bir araç.
A3 Golf V kasanın makyajlısı, yani bir önceki kasanın.
İ30 a3 den iyi yanı nedir ya allah aşkına bir söylede bizde öğrenelim sevaptır bak
Arkadaşlar her konuyu marka model savaşına çevirmesek şu an A3 ile alakalı güzel bir fırsat var bununla ilgili yorumda bulunsak harika olur.... Mesela ben Audi konusunda bilgim yok bu segmentte BMW bildiğim markadır ama şu an bu kampanya bana çok mantıklı geldi biraz bu konuda fikir alışverişinde bulunsak iyi olur donanım seviyeleri,hangi model daha alınabilir vb...
Saygılar...
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Güzel bir araba.
cam tavan olursa + 2000 euro abition olursa +2000 euro fark ediyor.
Sitesinde fiyatlar şişik
quote:
Orijinalden alıntı: antuaRri
Sitesinde fiyatlar şişik
liste fiyatı üzerinden ciddi indirim yapılıyor 92,000 tl olan aracı 77500 bıraktılar
bana hanım beğenmedi küçük geldi sanırım yoksa alacaktım
quote:
Orijinalden alıntı: antuaRri
Sitesinde fiyatlar şişik
Sitesinde fiyatları şişkin tutmak ne içindir anlamış değilim. Geçen hafta 1.2 tfsi için 50,500 lira(advance paketli) fiyat aldım,listesi 70 bine yakındı. Bence bu şekilde müşteri kaçırıyorlar. Bu arada aracı alan arkadaşa da hayırlı olsun.
Hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin.
Hayırlı olsun.
Bir alman kanalında I30 reklamına denk geldim (türk kanalında reklamı var mı bilmiyorum varsa da izlemedim). Aracın içi çok güzel ama bir A3 değil. Çok güzel bir araç almışsınız. Bence tek kötü yanı 1.6 TDI motoru günümüz motorlarına göre daha güçsüz ve de gayet yakıtı yakıyor dizel ekonomisi yok (Diğer 1.6 dizel motorlarına kıyasla). Nice yollarda kullanın.
hayırlı olsun,
kasası değişecek falan filan çok da önemli değil neticede izafi olarak düşük fiyata alınıypr, yeni kasasında geriye gitmiş zaten audi ama o motor-şanzıman kombinasyonu büyük soru işareti bence
bir de tabii euroncap 4 yıldız.
hayırlı olsun aldığınız aracın kornasını ben üretiyorum
eve türkiye bursada üretilip tüm wag grbuna dağıtıyoruz wag bile saf alman değil yani
Aracın faturası kesildi mi? Kesilmediyse bir öneride bulunacağım.