Şimdi Ara

KAMPANYALI STARTER PACK.PS3 60GB +2.KOL+2 OYUN 599euro ALDIM!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun bu kampanya geçici mi yoksa bundan sonra hep böyle mi?
  • sagolun arkadaslar.kampanya gecici olarak lanse ediliyor,ayni elektronik markette kampanya olmayan sade paketlerde halen standlarda 599euroya alici bekliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Atila

http://forum.donanimhaber.com/m_16400747/tm.htm

Atila titreşimsiz ps3 olmaz,sony nin her zamanki hamleleri bunlar yani sağ gösterip sol vurmak.Zaten titreşim lisansı için davayı kaybedip kaybedilen parayı ve üstündede lisans için gerekli olan parayı ödedi sony
    boşunamı ödendi o kadar para yani.Yılbaşı itibari ile titreşim geri gelir ve süper oyunların ardarda çıkmasıyla birtane ps3 almak şart olur.

• Hayırlı olsun, resim şahane...
  • Para bile değil yaw, al koy köşeye dursun bir taneTürkiyede şimdiye kadar hiç bir zaman kampanyalı bir konsol alamadımya ona ynıyom.Hiç ama hiç bir hediye alamadım konsolun yanında joypad bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 5 Ağustos 2007; 13:00:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

Para bile değil yaw, al koy köşeye dursun bir taneTürkiyede şimdiye kadar hiç bir zaman kampanyalı bir konsol alamadımya ona ynıyom.Hiç ama hiç bir hediye alamadım konsolun yanında joypad bile.

kardeş, al benden de o kadar
  • Hayırlı olsun güle güle kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: leonheart07

quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

Para bile değil yaw, al koy köşeye dursun bir taneTürkiyede şimdiye kadar hiç bir zaman kampanyalı bir konsol alamadımya ona ynıyom.Hiç ama hiç bir hediye alamadım konsolun yanında joypad bile.

kardeş, al benden de o kadar

Zaten hediyeli bile getirse bizim esnafımız hediyesini söker satar küçük bakkallar gibi

• arkadaslar usb ye takili joyistigin aküsünün doldugunu nasil anliyoruz?isiklardanmi yoksa?
  • LethaLMissioN ps3 starter pack versiyonu kaç olarak geliyor ?
  • Hayırlı olsun darısı bizim başımıza...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LethaLMissioN

arkadaslar usb ye takili joyistigin aküsünün doldugunu nasil anliyoruz?isiklardanmi yoksa?

ışıklardan deil dostum ps3 açıkken PS tuşuna bas şarj durumunu görebilirsin.......hayırlı olsun.....
  • eyvallah

versiyondan anlamiyorum,nasil anlasilir biseyse söyleyin bakayim
  • System information dan bakacan en solda :)
  • versiyon 1.70 iyimi :)
  • yeni oyunları oynaman için 1.90 yapman gerek
  • 1.9 sanırım son versiyon
  • son versiyon yakında 2.0 çıkar inşallah :)
  • ps3 sahiplerini kıskanıyorum.....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.