Şimdi Ara

Kampanyamız bitiyor (Avantajı Yakala Kampanyası 3 / 100 Mbps) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Peki bu ping farkı hakkında ne düşünüyorsun? Çok farkediyor bölgemde.

Ben biliyorum, Didim'den İstanbul POP'a gittiği zaman pingim örneğin 8-10ms ise, 30-40ms'lere çıkıyor (En yakın sunucuda)... Felaket kötü oluyor. Avrupaya pingim 100ms leri görür.

2018 Yılında TürkNet kullanırdım ve TTNET altyapısı üzerinden VAE olarak kullanırdım, TTNET'e geçince pingim 8-11ms'lere düşerdi (ADSL). Ancak TürkNet'te iken pingim 30-40ms'lerdeydi.

• Erdem the mixer kullanıcısına yanıt

Bizim de Balıkesir'de Türk Telekom ve Türknet'i aynı evde denemiştim. Her iki pppoe'de çalışabiliyordu. İstanbul'a Türk Telekom 7ms verirken Türknet 10-12 ms veriyordu. Buna çözüm bulmak çok zor. Eğer istanbul dışında yaşıyorsanız %90 ihtimalle diğer ISSler yüksek ping veriyor.

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Bence çözülmesi gereken sorunlardan biri.

Bu bir sorun değil ki çözülsün, sonuçta hiçbir firmanın ping hakkında taahhütü yok, sadece hıza bakıyorlar, ping konusunda hak iddia edemiyoruz.

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Hocam Upload 50Mbps, sitedeki değerler değişmemiş henüz. Ben de Didim'de yaşıyorum ve ping değerlerim aşağı yukarı TT ile aynı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kiymalipide kullanıcısına yanıt

Didim'in neresindesiniz? Ben Efeler mahallesi taraflarındayım, TTNET abonesiyim, FTTH kullanıyorum. Paket 100 Mbps. Önceden 4-5ms alırdım ama son zamanlarda pingi gene bozdu TTNET aslında, 8-9ms alıyorum. Bu da aslında ayrı bir problem. Bandırma routing sorunu deniyor.

Kampanyamız bitiyor (Avantajı Yakala Kampanyası 3 / 100 Mbps)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.