Peki bu ping farkı hakkında ne düşünüyorsun? Çok farkediyor bölgemde. Ben biliyorum, Didim'den İstanbul POP'a gittiği zaman pingim örneğin 8-10ms ise, 30-40ms'lere çıkıyor (En yakın sunucuda)... Felaket kötü oluyor. Avrupaya pingim 100ms leri görür. 2018 Yılında TürkNet kullanırdım ve TTNET altyapısı üzerinden VAE olarak kullanırdım, TTNET'e geçince pingim 8-11ms'lere düşerdi (ADSL). Ancak TürkNet'te iken pingim 30-40ms'lerdeydi. |
Kampanyamız bitiyor (Avantajı Yakala Kampanyası 3 / 100 Mbps) (2. sayfa)
-
-
Bizim de Balıkesir'de Türk Telekom ve Türknet'i aynı evde denemiştim. Her iki pppoe'de çalışabiliyordu. İstanbul'a Türk Telekom 7ms verirken Türknet 10-12 ms veriyordu. Buna çözüm bulmak çok zor. Eğer istanbul dışında yaşıyorsanız %90 ihtimalle diğer ISSler yüksek ping veriyor.
-
Bence çözülmesi gereken sorunlardan biri.
-
Bu bir sorun değil ki çözülsün, sonuçta hiçbir firmanın ping hakkında taahhütü yok, sadece hıza bakıyorlar, ping konusunda hak iddia edemiyoruz.
-
Anladım.
Bu arada şu konularla aktif olarak ilgilenebilmeniz mümkün mü?
https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-artik-simetrik-hiz-versin--157830688-4#158438563
-
Hocam Upload 50Mbps, sitedeki değerler değişmemiş henüz. Ben de Didim'de yaşıyorum ve ping değerlerim aşağı yukarı TT ile aynı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Didim'in neresindesiniz? Ben Efeler mahallesi taraflarındayım, TTNET abonesiyim, FTTH kullanıyorum. Paket 100 Mbps. Önceden 4-5ms alırdım ama son zamanlarda pingi gene bozdu TTNET aslında, 8-9ms alıyorum. Bu da aslında ayrı bir problem. Bandırma routing sorunu deniyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X