Şimdi Ara

Kampüscell'li!!Turkcell Hatlarıyla Görüşmenin 30 dakikası 3 Kontör/19.5 YKr (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: dark devil

1 dk konus yıne 3 kontor eger 30 dkya kadar yazıyo dıger 30 dkda 3 kontur

1 dakikası 1 kontör..Bilmiyorsanız yorum yapıp yanlış yönlendirmeyin insanları.
  • Şimdi konuya açıklık getirerek kampanya hakkında teknik bilgiler vereyim. Bu kampanya ile gnçtrkcll abonesi olan KampusCell'iler, akşam 8'den sonra yapacakları görüşmelerde 1 dakikadan sonra ücret ödemeyecek (30 dakika boyunca). Yani bu ne demek oluyor? Eğerki aranılan kişi KampusCell'li ise hattından dakika başına 1 kontör düşüyor (yani 3 dakika = 3 kontör hesabı). Ama aranılan kişi KampusCell değilse sadece ilk dakika için 3 kontör düşüyor (yani toplamda 1 dakika = 3 kontör). 3 kontör düştükten sonra 30 dakikaya kadar yapılan görüşmelerden kontör düşmüyor. 30 dakikadan itibaren tekrar yukarıdaki mantığa göre kontörleriniz düşmeye devam ediyor. Tüm KampusCell'ilere güzel muhabbetler
  • quote:

Orjinalden alıntı: RICHY

Şimdi konuya açıklık getirerek kampanya hakkında teknik bilgiler vereyim. Bu kampanya ile gnçtrkcll abonesi olan KampusCell'iler, akşam 8'den sonra yapacakları görüşmelerde 1 dakikadan sonra ücret ödemeyecek (30 dakika boyunca). Yani bu ne demek oluyor? Eğerki aranılan kişi KampusCell'li ise hattından dakika başına 1 kontör düşüyor (yani 3 dakika = 3 kontör hesabı). Ama aranılan kişi KampusCell değilse sadece ilk dakika için 3 kontör düşüyor (yani toplamda 1 dakika = 3 kontör). 3 kontör düştükten sonra 30 dakikaya kadar yapılan görüşmelerden kontör düşmüyor. 30 dakikadan itibaren tekrar yukarıdaki mantığa göre kontörleriniz düşmeye devam ediyor. Tüm KampusCell'ilere güzel muhabbetler

Söz konusu 30 dakika kesintisiz olduğunda 3 kontör/19.5 Ykr olarak ücretlendirilir. Konuşmaların ilk 1 dakikası normal tarife üzerinden ücretlendirilecektir.Yani KampusCell'lilere yapacağınız 1 dk.lık konuşmanız yine 1 kontör/0,085 YTL olarak ücretlendirilecektir.
    http://gnctrkcll.turkcell.com.tr/

• sin_err eger dediginiz gibiyse cok ii ben yanlış anlamışım.kusura bakma.. insallah ilerde bişi çıkmaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SinanAtesh

sin_err eger dediginiz gibiyse cok ii ben yanlış anlamışım.kusura bakma.. insallah ilerde bişi çıkmaz..

Denedim..1 dakikayı geçmezse 1 kontör.. Geçerse 30 dakikaya kadar 3 kontör..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sin_err

quote:

Şimdi konuya açıklık getirerek kampanya hakkında teknik bilgiler vereyim. Bu kampanya ile gnçtrkcll abonesi olan KampusCell'iler, akşam 8'den sonra yapacakları görüşmelerde 1 dakikadan sonra ücret ödemeyecek (30 dakika boyunca). Yani bu ne demek oluyor? Eğerki aranılan kişi KampusCell'li ise hattından dakika başına 1 kontör düşüyor (yani 3 dakika = 3 kontör hesabı). Ama aranılan kişi KampusCell değilse sadece ilk dakika için 3 kontör düşüyor (yani toplamda 1 dakika = 3 kontör). 3 kontör düştükten sonra 30 dakikaya kadar yapılan görüşmelerden kontör düşmüyor. 30 dakikadan itibaren tekrar yukarıdaki mantığa göre kontörleriniz düşmeye devam ediyor. Tüm KampusCell'ilere güzel muhabbetler

Söz konusu 30 dakika kesintisiz olduğunda 3 kontör/19.5 Ykr olarak ücretlendirilir. Konuşmaların ilk 1 dakikası normal tarife üzerinden ücretlendirilecektir.Yani KampusCell'lilere yapacağınız 1 dk.lık konuşmanız yine 1 kontör/0,085 YTL olarak ücretlendirilecektir.

biz farklı birşey mi söyledik

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sin_err

quote:

biz farklı birşey mi söyledik

Doğru Kampuscell dışı 4 kontördü..Bir an onu da 1 kontör gibi düşündüm ben

• tamam o zaman sorun yok
    ha bu arada kampuscell dışı 4 kontör değil 3 kontör kardeş
  • quote:

tamam o zaman sorun yok
    ha bu arada kampuscell dışı 4 kontör değil 3 kontör kardeş

Dur toparlayalım.

Ücret Tablosu
    Konuşma Ücretleri Hazır Kart ve Muhabbet Kart'tan; Turkcell, Hazır Kart ve Muhabbet Kart'ı Arama 3 Kontör/dk
    KampusCell Tarifeli Bir Hattan Başka Bir KampusCell Tarifeli Hattı Arama 1 Kontör/dk
    Hazır Kart ve Muhabbet Kart'tan Diğer Operatörleri Aramak 8 Kontör/dk
    Hazır Kart ve Muhabbet Kart'tan Sabit Telefonları Aramak 3 Kontör/dk
    Kısa Mesaj Ücretleri Hazır Kart ve Muhabbet Kart'tan Turkcell, Hazır Kart ve Muhabbet Kart'a Doğru Gönderilen Kısa Mesajlar 2 Kontör/Kısa Mesaj
    KampusCell'den KampusCell'e Doğru Gönderilen İndirimli Kısa Mesajlar 1 Kontör/Kısa Mesaj

--------------------------------------------------------------------------------

Kampanyalar
    KampusCell'linin Çenesi! Düşmeye Hazır mısın?
    gnçtrkcll'lisin diye, okul sezonu açıldı diye, 15 Aralık'a kadar, akşam 8'den sabah 8'e tüm Turkcell'lilerle yarım saat boyunca konuşmak sadece 3 kontör/0,195 YTL! Hâlâ KampusCell'e geçmeyen liseliler, üniversiteliler! Haydi siz de Kampuscell tarifesine, çeneyi düşürmeye! Kampucell tarifesine geçmek için tüm lise ve üniversite öğrencilerinin öğrenci belgeleri ve kimlikleriyle (nufüs cüzdanı, ehliyet ya da pasaport) TurkcellExtra ve Abone Merkezlerine uğramaları yeterli!

Akşam saat 8 öncesinde başlayıp,kampanya saati içinde biten konuşmalar normal tarife üzerinden ücretlendirilecektir.
    Bu kampanya 22 Eylül-15 Aralık tarihleri arasında geçerlidir.
    Kampucell'e abone olmak isteyen tüm lise ve üniversitelileri, öğrenci belgeleri ve kimlikleriyle birlikte (nufüs cüzdanı, ehliyet, pasaport) TurkcellExtra ve Abone Merkezleri?ne bekliyoruz.

• beni 1 kontürü olan kampuscelli bi arkadaşım aradı.ben de kampuscelliyim.30 dakika konuştuk.indirim varmış onu anladım.30 dakka 3 kontür.Ama ilk 27 dakika arkadaşımın sesini niye hiç duyamadım onu anlamadım.28inci dakika ses birden açılıverdi.sanki telefona boofer hoparlör taktılar.neden sonra aklıma turkcell'in aklımda yer etmiş iş felsefesi geldi.herhalde 30 dakikadan sonra da konuşturup oradan kar edecekler diye düşündüm.

acaba herkese mi böyle oluyo.ilk zamanlar hiç ses gelmiyo?sonradan açılıyo.arap atı gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maniachkn

beni 1 kontürü olan kampuscelli bi arkadaşım aradı.ben de kampuscelliyim.30 dakika konuştuk.indirim varmış onu anladım.30 dakka 3 kontür.Ama ilk 27 dakika arkadaşımın sesini niye hiç duyamadım onu anlamadım.28inci dakika ses birden açılıverdi.sanki telefona boofer hoparlör taktılar.neden sonra aklıma turkcell'in aklımda yer etmiş iş felsefesi geldi.herhalde 30 dakikadan sonra da konuşturup oradan kar edecekler diye düşündüm.

acaba herkese mi böyle oluyo.ilk zamanlar hiç ses gelmiyo?sonradan açılıyo.arap atı gibi.

sen o kartın turkcell olduğuna emin misin hoca
    ilk defa senden duydum böyle birşeyi
    bugün 4 kişiyle konuştum hiç sözünü ettiğin gibi bir durum olmadı..

• eminim RICHY kardeşim eminim......

bu arada

ilk bir dakika kampusiçi 1 kontör;kampusdışı 3 kontör(normal tarife)

30 dakika 3 kontör;60 dakika 6 kontör;90 dakika 9 kontör..vs

30uncu dakikadan sonra normal tarifeye dönmüyomuş
  • kampanya süresine

ve saatlerine
  • Ya ben şunu anlamadım: Kampuscelli bir kişi, herhangi bir Turkcell abonesi ile 30 dakkaya kadar 3 kontüre (20 dakkası da 3 kontör, 29 dakkası da 3 kontör) görüşücek değil mi? Yani karşı tarafın da kampuscell'i olmasına gerek yok yani. Çünkü reklamda Turkcell içi demiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turetskiy_Muj

Ya ben şunu anlamadım: Kampuscelli bir kişi, herhangi bir Turkcell abonesi ile 30 dakkaya kadar 3 kontüre (20 dakkası da 3 kontör, 29 dakkası da 3 kontör) görüşücek değil mi? Yani karşı tarafın da kampuscell'i olmasına gerek yok yani. Çünkü reklamda Turkcell içi demiş.

Evet Turkcell içi dostum. Aynen öyle 1 dakikada görüşsen 30 dakikada görüşsen = 3 kontör.... Mantığını yukarıda anlattım zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richy -- 28 Eylül 2005, 1:35:21 >
  • Turkcell bu belli olmaz. Bir tane kampuscell'li bir kart buldum da, o yüzden soruyorum. Onu kullanıyom şimdilik. Baya işe yarıycak gibi.
  • turkcell nasıl oldu da uyanabildi hayretkış uykusuna yatmış gibiydiler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.