Şimdi Ara

Kamu Yönetimi vs Siyaset Bilimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Bölüm #Kamu Yönetimi
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bu sene tercih yapacağım da Kamu Yönetimi düşünüyordum bazı gereksizler "Kamu Yönetimi çok kolay yeagg ,açıktan bile okunur" falan dedi ve kafamı karıştırdı bende bir bölüm daha gördüm Siyaset bilimi ve Kamu yönetimi diye ne farkı var iyi mi sizce ne dersiniz?

• Hey Bir fikri olan yok mu?
  • ankara üniversitesi siyasal (mülkiye) yıllarca bu ülkeyi yöneten kişileri yetiştirmiş fakültedir. günümüzdeki durumunu kestiremiyorum ama mülkiye öyle kolay kolay bitmez.
  • Mülkiye ile Siyaset bilimi ve Kamu Yönetimi aynı dallar değiller. Benimle iletişimde kal lütfen, yarın yardım edeceğim sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: allking

ankara üniversitesi siyasal (mülkiye) yıllarca bu ülkeyi yöneten kişileri yetiştirmiş fakültedir. günümüzdeki durumunu kestiremiyorum ama mülkiye öyle kolay kolay bitmez.

Aynen bende öyle düşünüyorum ama açıktan okunma mevzusu var ya bazılarına bu yüzden kolay bir bölüm gibi geliyor ve ailemi de etkiliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crucifige

Mülkiye ile Siyaset bilimi ve Kamu Yönetimi aynı dallar değiller. Benimle iletişimde kal lütfen, yarın yardım edeceğim sana.

Bekliyorum daha tercihlere var nasılsa olmadı Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimini tercih ederim. Mülkiyeden farklıdır dersleri yani.
  • ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:29:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.