merhaba arkadaslar ben saglık bakanlıgı kamu hastaneler bırlıgınde kadrolu personel olarak calısmaktayım hemsıre kadrosunda. bu sene paramedık bolumunu bıtırıyorum, bu bolum bıtınce unvan degısıklıgı sınavına gırıceksın dedıler amakamu hastanelerı paramedık bolumunden kadro acmıyor yanı paramedıkler ıl saglık mudurluklerıne baglı 112 ıstanyonlarında gorev yapıyprlar ben bu durumda gorevımden ıstıfa edıp tekrar kpss ye gırıp bastanmı atanmam gerek ? kazanılmıs bır hakkım var yanı ben memur olduysam kendımı yukseltememmı ?? bu durumda ne yapmam gerekıyor yardımcı olurmusunuz
yeni gelecek kanunla her memura bir defaya mashsus kurum değiştirme hakkı tanınacak diye birşey duydum. araştırın isterseniz. istifa edip yeniden kpss işi bence hiç iç açıcı değil. her geçen gün yeni birşey çıktığı için kurumların kpss algısı değişiyor. ayrıca aday memur olacaksınız, yeni üdzenlemeyele adaylık süresi 3 yıla çıkacak falan filan. beklemekte fayda var.
eğer gideceğin yeri kesin olarak ayarlayabilirsen istifa edip 6 ay sonra başvuru yapabilirsin. ama gereksiz. kurumları ikna ettikten sonra geçişte sıkıntı olacağını sanmıyorum. bu daha mantıklı
altı aymı. o kadar acıkta duramam muakafat basvurunsa bulunucam bakalım ılk olarak
brkçlk
kullanıcısına yanıt
istafadan sonra sadece aynı yere geri dönebilir oda kabul edilirsen..
quote:
Orijinalden alıntı: kadircitak
istafadan sonra sadece aynı yere geri dönebilir oda kabul edilirsen..
aynı yere gerımı donulebılır,ben anlatamadım herhalde sorunumu :D
baok25
kullanıcısına yanıt
adamlar kadrom yok norm kadro yok derse açıkta kalırsın keyfiyet söz konusu..
ARKADAASLAR KURUMLAR ARASI NAKIL ILE GECIS MUMKUNMUS ALDIGIM BILGIYE GORE . ONLISANS KPSS YE GIRICEM YERLESTIRMEM OLURSA SUANKI YERIMDEN MUAKAFAT ALIP YENI GOREVE BASLICAM ISTIFA EDIP BEKLEMICEM
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme