1 hafta gecti ve dakikalarımı kontrol edim dedim. bitmiş, ama tazelemiş kendini TEŞEKKÜRLER TÜRKCELLL
quote:Orijinalden alıntı: Basri Mutaf 1 hafta gecti ve dakikalarımı kontrol edim dedim. bitmiş, ama tazelemiş kendini TEŞEKKÜRLER TÜRKCELLL Umarım yarın bana da aynısı olur :)
quote:Orijinalden alıntı: Arquitecto Yapmaya gerek bile duydamı ya 1200 dakika yetiyor hatta :) ne gerek var 7 gün için 1200 dakikaya geçmemek için kampanyaları kaçırmıyoruz iste. :)
:)))) haklısın :)) quote:Orijinalden alıntı: SeTha quote:Orijinalden alıntı: Arquitecto Yapmaya gerek bile duydamı ya 1200 dakika yetiyor hatta :) ne gerek var 7 gün için 1200 dakikaya geçmemek için kampanyaları kaçırmıyoruz iste. :)
quote:Orijinalden alıntı: Basri Mutaf 1 hafta gecti ve dakikalarımı kontrol edim dedim. bitmiş, ama tazelemiş kendini TEŞEKKÜRLER TÜRKCELLL ŞUAN BAKTIĞIMDA DAKİKALAR YOK BİLGİNİZE...
quote:Orijinalden alıntı: Basri Mutaf quote:Orijinalden alıntı: Basri Mutaf 1 hafta gecti ve dakikalarımı kontrol edim dedim. bitmiş, ama tazelemiş kendini TEŞEKKÜRLER TÜRKCELLL ŞUAN BAKTIĞIMDA DAKİKALAR YOK BİLGİNİZE... Evet 1 gün sonra geri sildiler. :)