Şimdi Ara

Kan donduran görüntüler: Böyle zulüm görülmedi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • allahın gazabı üzerlerıne olsun bu hintliler lanet pislik insanlar
  • Amerikanında sana ihtiyacı var. Blackwater’a başvuru yap sivil olarak el-kaide ile çatışmaya git.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 27 Şubat 2020; 20:57:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ø kullanıcısına yanıt
    güleyim de boşa gitmesin....ajahhah ahah ahha hah
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayne87

Dostum işin o yanı birde Hindistan’ın Müslüman karşıtı politikası ve budistlerin Müslümanlara zulümleri var.
    Aynen, ona rağmen oraya gitmeyi düşünüyorlarsa demek ki geldikleri yer daha fena.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem

Aynen, ona rağmen oraya gitmeyi düşünüyorlarsa demek ki geldikleri yer daha fena.

Alıntıları Göster
    Dostum sen hala anlayamadın mevzuyu göç etmene gerek yok. Müslümansan ve Hindistan’da yaşıyorsan her türlü şiddete ve ırkçılığa maruz kalıyorsun...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayne87

Dostum sen hala anlayamadın mevzuyu göç etmene gerek yok. Müslümansan ve Hindistan’da yaşıyorsan her türlü şiddete ve ırkçılığa maruz kalıyorsun...

Alıntıları Göster
    "Afganistan, Bangladeş ve Pakistan’dan gelen ve Budist, Sih, Jain, Parsi, Hindu ve Hristiyanlık dinlerine mensup yasa dışı göçmenlere vatandaşlık yolunu açarken, aynı sınıftaki Müslümanları kapsam dışı bırakıyor."

Hocam orasını biliyorum zaten ama asıl siz beni anlamadınız galiba. Haberde yazan kısma göre yorum yaptım. Yani bu ülkeye yasa dışı yollarla giren ve vatandaşı olmaya çalışanlar insanlar var. Şahsen bana para verseler Hindistan'da yaşamak istemem ama insanlar bir şeylerden kaçmak için Hindistan'a geliyor. Demek ki Hindistan'daki sefalete bile katlanabilecekler yeter ki kaçayım diyorlar.

• Cem kullanıcısına yanıt
    Ya ne ülkeler var Hindistandan durumu beter.İnsan orda iş bulmuş olabilir eşi oralı olabilir.
    Ha bana göre de Hindistan Çöp yaşanmazda.İşte herkes şanslı olarak doğmuyor.Ne insanlar var Toplama kamplarında yaşayan o Arakanda Mymarda yaşayan.
    Filistinde doğmuşsun mesela Sokağının girişinde bile İsrail denetimi var dışarı çıkamıyorsun orda mahsur kalmışsın. Bizim insanımız çoğu her yeri yaşadığı yer gibi sandığı için empati yapamıyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.