Bütün receiverlara biss girmeyi anlattı. O sebeple çizilmiştir. Ama ters bir saatte yaptı çok az kişi görmüştür.
hadi ya ben vercektim arkadaş benden öncemi vermiş üstelik ben resimli anlatacaktım artık vermem ama üst konu yaparlarsa veririm
Orjinalden alıntı: berkem
Bütün receiverlara biss girmeyi anlattı. O sebeple çizilmiştir. Ama ters bir saatte yaptı çok az kişi görmüştür.
hadi ya ben vercektim arkadaş benden öncemi vermiş üstelik ben resimli anlatacaktım artık vermem ama üst konu yaparlarsa veririm
+1 En azından dünya kupası bitene kadar üst konu yapılabilir.Ne de olsa kanal 1 konusu illegal değil forumda.
Orjinalden alıntı: bodrumlu2
+1 En azından dünya kupası bitene kadar üst konu yapılabilir.Ne de olsa kanal 1 konusu illegal değil forumda.
yönetim kabul ederse yaklaşık tüm cihazların resimli anlatabilirim
aynı zamanda kabul ederse arapta olabilirim
Orjinalden alıntı: bodrumlu2
yönetim kabul ederse yaklaşık tüm cihazların resimli anlatabilirim
aynı zamanda kabul ederse arapta olabilirim
Yönetim kabul eder umarım.Uydu topici Kanal 1 e fixlendi.Sen yine de arap olma ne olur nolmaz.
bu şifreleme olayını konuşuyoruz ya hemen yönetim damlar bak gör şimdi nokta koyarlar burdayız izliyoruz diye
Damlasınlar farketmez.Kanal 1 konusu serbest.Hem onlarında işine gelmesi lazım.Aynı konuyla ilgili birsürü topici izlemek zorunda kalmazlar.......
arkadasim bu turksat 1c uydusundan izlenebiliniyormu peki?
quote:
Orjinalden alıntı: cimbomlucem
arkadasim bu turksat 1c uydusundan izlenebiliniyormu peki?
Evet izleniyor
arkadaslar nextstarda biss nasil giriyoruz renkli tuslardan giriliyordu bildigim kadariyla ama unuttum bilen varsa bi zahmet soyliyebilirmi?
yok hocam sole ıdı hatırladıgım kadarı ıle mute tusu ve ınfo tusu ile oluyordu
quote:
Orjinalden alıntı: muzo2000
arkadaslar nextstarda biss nasil giriyoruz renkli tuslardan giriliyordu bildigim kadariyla ama unuttum bilen varsa bi zahmet soyliyebilirmi?
yok kardes oyle olmuyor
quote:
Orjinalden alıntı: cem650
yok hocam sole ıdı hatırladıgım kadarı ıle mute tusu ve ınfo tusu ile oluyordu
quote:
Orjinalden alıntı: muzo2000
Benim bildiğim biss menüsüne ulaşım konuları yasak ama belli olmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: ozanunal
Benim bildiğim biss menüsüne ulaşım konuları yasak ama belli olmaz.
çizerler valla
hocam biiss menusune mute tusu ve sarı tusa basılınca cıkıyor mesela dıcovery kanalı bıs keyle acılıyor deyılmı keyımnı gırmek ıcın dıscovery kanalına gır mute tusuna bas ve sarı tusa bas bu ıs tamamdır sonra keyını gır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme