Şimdi Ara

^^Kanal D'den Yeni Polisiye. Gece Gündüz^^ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
7.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aslanemre58

Hey yavrum Chevrolet'e bak
    Bu arada dizinin bu hafta final bölümü başka kanallarla görüşülüyormuş
    Bana göre diğer polisiye dizilerden çok daha iyiydi

Chevrolet'in yanında çekilmiş resmim var ama koymuyorum.Malum Sedat Abi var.Ve penkala.

Dediğim gibi 29.Bölüm Kanal D'de olacak sonra bitirecekler o kanalda.

Tüyolar:
    Dizinin bazı sahneleri bir internet kafede geçecek.

Tek tüyo bu çünkü görüntü yönetmeninden tüyo istedim vermedi.

• Dizinin sona ermesi bence iyi olur çünkü çok fazla tekrar yapmaya başladırlar. Zaten Aysun Kayacı'nin diziye girmesi beni iyice soğuttu diziden. Yazın izlediğim bölümler çok daha güzeldi ama sonra hep kendini tekrar etmeye başladı dizi bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Dizinin sona ermesi bence iyi olur çünkü çok fazla tekrar yapmaya başladırlar. Zaten Aysun Kayacı'nin diziye girmesi beni iyice soğuttu diziden. Yazın izlediğim bölümler çok daha güzeldi ama sonra hep kendini tekrar etmeye başladı dizi bence.

Tekrar etmesi derken?
  • quote:

Dizinin sona ermesi bence iyi olur çünkü çok fazla tekrar yapmaya başladırlar. Zaten Aysun Kayacı'nin diziye girmesi beni iyice soğuttu diziden. Yazın izlediğim bölümler çok daha güzeldi ama sonra hep kendini tekrar etmeye başladı dizi bence.

Aynen o Enbesil kurtlar vadisinde oynasın izlemem
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtbrc6378

quote:

Tekrar etmesi derken?

Tekrar derken dizinin yeniden verilmesi anlamında söylemedim. Yani dizinin kendini tekrarlamasından bahsediyorum Yenilik olsun diye saçma birini kadroya eklediler hiç gerek yoktu ona. Gerçi Aysun Kayacı çıksa ve dizi devam etse de olur da... Bugün ki bölümü izledim güzeldi ama bana final bölümü gibi gelmedi sanki devam edecek gibi bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 23 Mart 2009; 0:55:48 >

• Edit:/ ßu ne saçmalıktır yaDaha demin özel bölüm başlıyor diye gösterdi. Şimdi baktım saçma sapan bi film var Artık benim için olay bitmiştir iyi geceler herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 23 Mart 2009; 1:17:41 >
  • Dizi dün final bölümünü yayınladı ve bitti.Bence güzel bir diziydi bitmesi kötü oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcmert

Dizi dün final bölümünü yayınladı ve bitti.Bence güzel bir diziydi bitmesi kötü oldu

Bana tam anlamıyla bitti gibi gelmedi yani final bölümünün son repliği 'İhtiyar aramızda kirli var.' olamaz gibime geliyor. Belki başka bir kanalda devam eder.
  • Gece Gündüz dizisi yayından kaldırılıyor.
    Aldığımız duyumlara göre en fazla iki bölüm daha Kanal D'de yayınlanacakmış.
    Şuan Altıoklar Yapım ve Kanal D'de bağlarını koparmış durumda.

Başka kanallarla görüşmeleri devam ediyor. Manevi olarak dizimizi destekleyelim, yayından kalkmasın...

Herkes farklı şeyler ister hayatında. Kimi heyecan ister, oturduğu yerde bile titremek, yutkunmaktan çıkacak sesten bile ürkmek ister. Kimileri aşkı yaşamak ister, acısıyla tatlısıyla, sevinciyle hüznüyle; iliklerinde duymak ister yaşamak ister korkusuzca .

Kimi kuşku duyar cevap ister hep karşısına çıkan her olaya. Sormak sorgulamak ve sonunda istediğini öğrenmek, kuşkuları yatışsın ister. Kimisi aile ister olmadığı bir ortamda var olmanın tadına varmak ister; var olmasa da hayalden ibaret olsada yaşamak ister…

Herkes farklı şeylerde bulur bulmak istediklerini. Herkesin isteğini gerçekleştirebilen bir şey var aslında…

Adı ne mi ? Gece gündüz; Her hafta başka haz alıyor insan izlerken ve herkesi farklı duygulara itiyor bittiğinde. Kimi gülüyor, kimi heyecanın verdiği duyguyla bir müddet kıpırdayamıyor yerinden kimi aşkları kimi özlediklerini hatırlıyor. O kadar çok şey var ki bu dizide bitmesine göz yummak birçok hayalin, bir çok duygunun yok olmasına neden olmak demektir. Hayalleri duyguları öldürmeyelim.
    Dizimize sahip çıkalım… Sevgilerimizle…

Mehmet Altıoklar'ın Açıklaması

Şu anda durum şu; Kanal D Mart'ın son iki haftasında 2 bölüm (28 ve 29) yayınlayıp Gece Gündüz'ü durduracak. Sonrasında ne olacağı şu anda belli değil. Başka bir kanalda yayına devam etmesi için görüşmelerimiz devam ediyor. Henüz bir sonuç yok. Ay sonuna kadar da beklememiz lazım. Bu konularda karar verilmesi çok kolay olmuyor.

Desteğinizi, sevginizi eksik etmeyin.

Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

MEHMET ALTIOKLAR.

E-postalarınızı atabileceğiniz adresler:
    Star TV: izleyicitemsilcisi@startv.com.tr bizeyazin@startv.com.tr
    TRT: aktifhat@trt.net.tr
    Fox: info@fox.com.trhttp://www.fox.com.tr/izleyici_temsilcisi/ Ayrıca buraya tıklayarakta görüşlerinizi yazabilirsiniz.
    Show TV:http://www.showtvnet.com/yardim/izleyicitemsilcisi.asp Buraya tıklayarak görüşlerinizi yazabilirsiniz.
    ATV:http://www.atv.com.tr/izleyicitemsilcisi.php Buraya tıklayarak görüşlerinizi yazabilirsiniz.

• 29.Bölüm güzeldi,ama final havası yoktu.
    Mesela Kurtlar Vadisi'nde sezon finali veya dizi finali olacağı diyaloglardan vb. hissettirilirdi.
    Muhtemelen devam edecektir.
    Bu arada baya çekmişler bizim orayı.
    2.Sayfada 29.Bölümün set resimlerine bakabilirsiniz.

ster42,www.gecegunduz.org dan aldın değil mi?
  • Dizinin yapımcısı Mehmet Altıoklar açıklama yaptı

Sevgili Gece Gündüz sevenleri,

Dizimizin son bölümü Kanal D'de yayınlandı ve Gece Gündüz Kanal D'deki yolculuğunu tamamladı.

Yolculuğuna nasıl ve nerede devam edeceğine dair henüz kesinleşmiş bir şey yok. Çalışmalar devam ediyor.

Nisan sonunda kesinleşecek ve sizlere duyuracağız.

Sevgiler...
  • Başka bir kanalda devam edecek zaten . Fan siteleri bastırıyor , yapımcılar da yeni kanal arıyorlar. Zaten finalin böyle olması saçma olurdu.
  • 2.Sayfada 29.Bölümün yani finalin set resimleri vardır.
  • D max kanalının yayın akışında 22.40'ta Gece Gündüz yazıyor.Sanırım tekrarlarını yayınlıyorlar
    http://www.tvde.com/d-smart.html
    Sarp Levendoğlu bir dergiye dizinin başka bir kanalda devam edeceğini söylemiş
  • quote:

D max kanalının yayın akışında 22.40'ta Gece Gündüz yazıyor.Sanırım tekrarlarını yayınlıyorlar

İnşallah devam eder.
    Nasılsa bizim burada çekiyorlar...

• Yaz dizisi olacak sanırım.

Yine çekilirse yine martta bi tatile girer...
  • Konu Benim Doğum Günümde Açılmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hero*

Konu Benim Doğum Günümde Açılmış.

• quote:

D max kanalının yayın akışında 22.40'ta Gece Gündüz yazıyor.Sanırım tekrarlarını yayınlıyorlar

Devam ederse gerçekten güzel olur bende kaçırmadan izliyordum.

• Özledik sizi Sipsi ve İhtiyar
    Yağmur'u unutmayalım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.