Şimdi Ara

KANAL D HD DIGITURK'TE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Digitürk türksat var ama bende hiçbir hd kanallar görünmüyor. Bir ayarı mı var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanal d hd digitürke gelmedi türksata geldi ücretsiz artık boşuna para vermeyin digitürke d smarta maç dışında tamamen gereksiz oldular show star atv kanal d fox trt cnnturk kanal7 samanyolu ve dha birççok kanal türksat 4a ile birlikte artık ücretsiz Full HD
  • Tekrar kurulum yapınca gelmesi lazım, cihazın fişini çekip biraz bekleyin tekrar taktıktan sonra açılmadan guncellemesi gerek. Ya da biraz daha beklemeniz gerekiyordur hala biseyleri guncelleyip duruyor sol üstteki ikon yanıp sönüyor ara ara bugün gelmezse yarın müşteri hizmetlerini ararsınız cihazinizin modeli nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 18 Eylül 2014; 16:35:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eutelsat için kolay kurulum yapın,Kanal d eski yerinde yani 24 te hd olarak çıkıyor...
  • Benim cihaz da dt9102 biraz eski cihazdir diğerlerine göre, cihazla alakalı olabilir mi bilmiyorum ben kurulum yapmadım sabah actigimda geldiğini gördüm yarına kadar bekleyin gece cihaz standby da olsun sabah yine yoksa ararsınız bi guncellerler

• az önce eutelsat kurulumu yaptım kanal d hd geldi. hd paketim vardı zaten kanal d hd'nin gelmesiyle 20-30 arası hep hd oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamRiver

Türksatta şifresiz yayına geçiyor diye Size hd olarak geldi sizde gariban gariban sevinip digiye para bayıyorsunuz

Türksat'ta şifresiz yayın yapan Kanal D HD'nin frekansını verin de ayarlayalım

Şifresiz ya...

Her zaman söylemişimdir, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olursanız gülünç duruma düşer, rezil olursunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ydn06 -- 2 Ekim 2014; 17:42:48 >

• quote:

Türksatta şifresiz yayına geçiyor diye Size hd olarak geldi sizde gariban gariban sevinip digiye para bayıyorsunuz

bugunden itibaren gariban kimmis gormus oldun

• ozan_26 kullanıcısına yanıt
    Valla bende dsmart modül var farketmiyor benim için diğer garibanlar düşünsün

• Kıvırma reloaded...
  • ydn06 kullanıcısına yanıt
    Rezil duruma düşmüş değilim dediğim zamandan bugüne 15 gün kadar şifresiz yayın yaptı. Sonuçta izleyen izledi.. Ben halen izliyorum. Şampiyonlar ligi için modül kullanıyorum haliyle hd kanallar açık bende... Yine diyorum Digiturke ligtv dışında para vermek parayı çöpe atmaktır.. Ha paran vardır zenginsindir dilediğin gibi harcarsın bişey demem.. Ama adam asgari ücretle geçiniyor digiturk giriş paketi kullanıyor.. Ne gerek var söyler misin?

• Sd-hd paket farkıyla platformlar tarafından düdükleniyoruz ve bu göz göre göre oluyo ocakta dsmart aboneliğimi yenilemicem paragöz platformlara para yok artık bende yapan nasıl şifresiz hd yayın yapıyo

• ahwet79 kullanıcısına yanıt
    Tamam

Buraya yazmana ne gereği var zaten kanal d star şifrelendi turksatta ayrıca biz hd için abone olmuyoruz belgesel için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Tamam

Buraya yazmana ne gereği var zaten kanal d star şifrelendi turksatta ayrıca biz hd için abone olmuyoruz belgesel için.

Sen belgesel için izliyor olabilirsin ben hd yayın için dsmarta abone oldum niye sd-hd fiyat farkı veriyoruz diye sorgulamaya çalışıp fikir alışverişinde bulunmaya çalışıyoruz
    Sen yazının neresinden nem kaptın onu anlamadım aynı sıkıntımı digitürktede görüyorum hd yayın farkı alıyo neden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahwet79 -- 10 Ekim 2014; 6:17:55 >
  • quote:

Rezil duruma düşmüş değilim dediğim zamandan bugüne 15 gün kadar şifresiz yayın yaptı. Sonuçta izleyen izledi.. Ben halen izliyorum. Şampiyonlar ligi için modül kullanıyorum haliyle hd kanallar açık bende... Yine diyorum Digiturke ligtv dışında para vermek parayı çöpe atmaktır.. Ha paran vardır zenginsindir dilediğin gibi harcarsın bişey demem.. Ama adam asgari ücretle geçiniyor digiturk giriş paketi kullanıyor.. Ne gerek var söyler misin?

Bak adam yukarıda söylemiş Digi'ye üye olan Lig TV yüzünden belgesel kanalları yüzünden diğer spor kanalları yüzünden üye olur diye ama anlamamış ya da anlamak istememişsin. Ben Digi'yi Premier Lig yüzünden kapatmıyordum şimdi de Eurolig geldi, FOX Sports yeniden eklendi NFL keyfi yapabiliyorum yakında HD'si de eklenir, Nat Geo'lara hiç girmiyorum bile, izlemek keyifli yani.

İsteyen istediğine para verir kimseyi ilgilendirmez, çevir kazı yanmasın yapmışsın Kanal D HD konusunda da izleyen izledi falan demişsin güldüm sadece

• metalmanr+ kullanıcısına yanıt
    Sizde beni anşamamışsınız yada anlamak istemiyorsunuz. Benim asli eleştirdiğim konu kanal d hd nin digitürke gelmiş olmasına çokça sevinen kişilereydi. Zira kanal d o sıra 15 gün kadar şifresiz yayın yaptı. Sonradan şifreledi o ayrı bir konu. İsteyen istediği platforma üye olup para verebilir.

Elbette nat geo lar çok güzel kanallar. Türkiye Basketbol maçlarını izlemek isteyenler elbette üyelik yapar izler. Ligtv de zaten süper lig maçları için üye olunuyor.

Herneyse sonuç itibariyle kanald ve Star HD kanalları paralı platformlarda var. Benim eleştirdiğim konu giriş paketine üye olup zaten türksat üzerinden ücretsiz izlenen kanallara para verenlereydi. Yine ekleme yapmıştım adamın parası boldur alır izler parasını da şakır şakır öder ona bişey demem diye..

Şunu da ekleyeyim; ben yılda 250TL ye dsmart süper üyelik + Server ile yüzlerce film müzik belgesel dizi vs izliyorum.. Türkiye Ligi hariç tüm spor karşılaşmaları açık. Nat Geo lar açık. Yine Eurosport 1-2 hd olarak açık. Ki Digi de Eurosport 2 hd değil.

Neyse, isteyen istediği şeyi izlesin kanal d hd geldi diye de sevinsin ne diyim

• quote:

Sizde beni anşamamışsınız yada anlamak istemiyorsunuz. Benim asli eleştirdiğim konu kanal d hd nin digitürke gelmiş olmasına çokça sevinen kişilereydi. Zira kanal d o sıra 15 gün kadar şifresiz yayın yaptı. Sonradan şifreledi o ayrı bir konu. İsteyen istediği platforma üye olup para verebilir.

Elbette nat geo lar çok güzel kanallar. Türkiye Basketbol maçlarını izlemek isteyenler elbette üyelik yapar izler. Ligtv de zaten süper lig maçları için üye olunuyor.

Herneyse sonuç itibariyle kanald ve Star HD kanalları paralı platformlarda var. Benim eleştirdiğim konu giriş paketine üye olup zaten türksat üzerinden ücretsiz izlenen kanallara para verenlereydi. Yine ekleme yapmıştım adamın parası boldur alır izler parasını da şakır şakır öder ona bişey demem diye..

Şunu da ekleyeyim; ben yılda 250TL ye dsmart süper üyelik + Server ile yüzlerce film müzik belgesel dizi vs izliyorum.. Türkiye Ligi hariç tüm spor karşılaşmaları açık. Nat Geo lar açık. Yine Eurosport 1-2 hd olarak açık. Ki Digi de Eurosport 2 hd değil.

Neyse, isteyen istediği şeyi izlesin kanal d hd geldi diye de sevinsin ne diyim

Hocam ben bu konudaki ilk yazdığına karşılık olarak yazdım onu, Digi'ye para verenler enayidir demeye getirmişsin çünkü işi. Şu server ya da internetten yayınları ben de alıyorum yoksa La Liga ya da CL'in önemli maçlarında.

• metalmanr+ kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız ilk yazdığım mesajdan o anlaşılıyor. Ama meramımı Son mesajımda tam anlatabildim sanırım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.